Personliga smycken

Ett personligt energismycke är ett smycke tillverkat av kristaller eller så kallade halvädelstenar. Jag gör både personliga armband och personliga halsband.

När jag gör ett personligt smycke börjar jag med att koppla upp (tona in) mig mot den som ska bära smycket och ser vad jag får till mig att jag ska använda mig av för kristaller.

Behöver du t.ex. jorda dig så väljer jag stenar som hjälper dig att känna dig grundad och stabil. Beroende på vad du behöver så väljer jag kristaller med de energier och egenskaper som bäst kan hjälpa dig i din personliga och/eller andliga utveckling.

Till varje personligt smycke så får du med en beskrivning av kristallerna som använts och även en kort personlig läsning som handlar om dig som ska bära smycket. Ett kärleksfullt budskap från änglarna till Dig, som kan hjälpa dig på din fortsatta livsresa.

Innan du får ditt personliga smycke så renar jag det först och laddar det med kärleksfull energi, kanaliserad från änglarna.

Bilden är ett personligt armband gjort av Fluorit och Angelit.

Vill du beställa ett Personligt Smycke med en personlig läsning? Kika in i webshopen, där kan du lägga din beställning ?

https://shop.anetteshalsokalla.se

#kristaller #energi #halsband #personligtsmycke #yogasmycke #armband #mantra #meditation #andligutveckling #affirnation #mala #energismycke #chakra

0 visningar
Nyhetsbrev - håll kontakten!

Prenumerera på nyhetsbrevet, så hör jag av mig när något nytt och spännande är på gång.

Kontakt

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB

Kungsgatan 46A

681 31 Kristinehamn, Sverige

Öppettider
  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

Öppet enligt tidsbokning.

Butiken är öppen tisdagar 14-17

©2020 Anette Uhlin. Alla rättigheter reserverade.