top of page
röstyoga

HoliYoga Röst

HOLIYOGA RÖST - med rösten som läkande kraft

Hur kännas det när du håller tillbaka dina naturliga uttryck, som glädje, skratt, gråt, ilska? Det känns i halsen, eller hur? Som om halsen blir trång, kroppen blir spänd och du andas inte som du ska. 

När jag fick förmånen att vara lärarassistent på lärarutbildningen i HOLIYOGA RÖST, fick jag i uppdrag att spela in en video på max en minut. Jag fick panik och blev helt stel och blockerad. Att göra min röst hörd var en av de läskigaste sakerna jag visste. Min önskan var att kunna använda min autentiska röst fullt ut. I en trygg miljö behövde jag möta det här läskiga för att kunna vibrera av livskraft, fullt ut.

Det är det HOLIYOGA RÖST handlar om. 

HOLIYOGA RÖST är yoga för rösten och röst för kroppen. Det är en varsam men effektiv yogaform som får igång energiflöden och lossar på blockeringar. Metoden hjälper dig att varsamt släppa på spänningar, frigöra andningen och blockerad energi. På så vis kan din ton och röst ta plats och du får möjlighet att utforska din röst på nya sätt och på nya platser i kroppen. Du kan göra din röst hörd. 

HOLIYOGA RÖST passar alla - för dig med problem i halsen eller rösten eller om du är allmänt spänd i kroppen.

En fantastisk metod för dig som vill utveckla din röst. 

Du behöver inte ha någon som helst erfarenhet av vare sig sång eller yoga för att delta i HOLIYOGA RÖST.

Videon är min presentation av mig som en av lärarassistenterna i HOLIYOGA RÖST 2022-2023.

 

 

HY röst.jpg
bottom of page