top of page

Ayurvedisk hälsorådgivning

En ayurvedisk hälsorådgivning är helhetsbaserad och individuellt anpassad,
beroende på ditt aktuella hälsotillstånd, din personlighetstyp och din livssituation.

Lila blomma

AYURVEDISK HÄLSORÅDGIVNING

En hälsokonsultation kan göras:

  • förebyggande - för att justera obalanser innan de leder till sjukdom.

  • när du känner dig ur form eller redan har blivit sjuk.

  • som ett komplement till traditionell skolmedicinsk behandling.

  • när du vill påverka din egna hälsa och ta större ansvar för ditt långsiktiga välmående och läkande. 

Vad är Ayurveda?

Ayurveda hjälper dig förstå varför en obalans har uppstått och behandlar inte bara symptomen utan grundorsaken.

Ayurveda betyder kunskapen om livet och är världens äldsta hälsovetenskap, ett ca femtusen år gammalt hälsosystem för naturlig hälsa och inre utveckling. Ayurveda har gett oss tillgång till enkla och naturliga metoder så att var och en av oss, genom ökad kunskap och självkännedom kan få utvecklas individuellt, utifrån sina behov och förutsättningar. Förståelsen för människors olikheter och olika resurser är en väsentlig tillgång som skiljer Ayurveda från västerländsk hälso- och sjukvård. När du vet vem du är, blir det lättare att förstå vad du mår bra av. Ayurveda ger dig nyckeln att förstå dig själv bättre.

Hur kan Ayurveda hjälpa dig?

Att behandla med Ayurveda handlar om att ta reda på vad grundorsaken till symptomen eller sjukdomen är och försöka dra tillbaka obalanserna som orsakat problemet. Vi behandlar inte symptomen utan söker grundorsaken. Eftersom varje människa är unik kan så anpassas behandlingar och råd individuellt. Dina behov och möjligheter styr vilken behandling och vilka råd du får. 

Att läka kropp och sinne med Ayurveda innefattar kostråd, levnadsråd, olika kroppsbehandlingar, andningsövningar, yoga, meditation och avspänning.

Ayurveda passar både för dig som är frisk och vill fortsätta vara frisk och utvecklas, och för dig som kommit ur balans och vill ha hjälp att återfå ditt välbefinnande.

Vad kan Ayurveda hjälpa till med?

Ayurveda är bra för många olika obalanser som t.ex.:

utbrändhet/stress, ångest/oro, sömnproblem, trötthet, luftvägsbesvär, hudbesvär, muskel- och ledbesvär, huvudvärk/migrän, mage/tarm besvär, PMS/mens/klimakteriebesvär (hormonella obalanser), över-/undervikt, stärka immunförsvaret, värk, fertilitetsproblem m.m.

ayurvedisk hälsorådgivning.png

Ayurvedisk hälsorådgivning

En ayurvedisk hälsorådgivning är helhetsbaserad och individuellt anpassad, beroende på ditt aktuella hälsotillstånd, din personlighetstyp och din livssituation.

Under en ayurvedisk hälsorådgivning gör jag bland annat avläsning av puls, naglar och tunga och vi går igenom dina dagliga vanor - sömn, kost, aktivitet/vila osv., för att kunna få en helhetsbild av det som kan förändras för att uppnå balans i livet.

Att läka kropp och sinne med Ayurveda innefattar kostråd, levnadsråd, olika kroppsbehandlingar, andningsövningar, yoga, meditation och avspänning. 

För att underlätta avläsning av naglarna är det bra om dina naglar är omålade/obehandlade när du kommer på rådgivning.

uppföljning, återbesök, hälsocoching.png

Uppföljning av ayurvedisk hälsorådgivning / återbesök / fortsatt hälsocoching

Vi går igenom hur det har gått för dig med de råd som du fick vid hälsorådgivningen. Du får även veta dagsformen och du får fortsatta råd om hur du ska gå vidare. Det kan innebära att du fortsätter som tidigare men det kan också innebära att du får nya rekommendationer gällande kost, livsstil och eventuella kosttillskott.

Boka tid

Ingenting att boka just nu. Titta in snart igen.
Ikon_citat_grå.png

"Tack för hälsorådgivningen som jag var på i lördags.

Jag har lite svårt att lita på personer, men jag kände mig verkligen lugn och trygg med dig.

Mådde mycket bättre efteråt. Tack också för hjälpen med kontakten med änglarna och universum.

Ha det så gott! Kram"
Annika 

LEARN MORE
bottom of page