top of page

Kristallterapi

reiki Behandling

Som kristallhealer jobbar jag med kristallernas energier för att hjälpa dig i olika situationer. Kristallerna jobbar med att ta bort energiblockeringar och öppna upp för nya möjligheter att komma in i ditt liv. 

Oavsett vilket område i ditt liv du vill förändra kan kristallerna hjälpa till.  

Kristallterapi och kristallhealing är ett naturligt sätt att läka obalanser i kropp och sinne.
Kristallterapi omfattar förutom kristallhealing förslag på kristallelexir eller hjälp att skapa ett kristallnät eller ett kristallkit (magipåse som jag också kallar dem).

Kristallutlägg - kristallelixir - kristallnät - "magipåsar"

Kristallhealing 

PÅ PLATS & PÅ DISTANS

Kristallhealing med chakrabalansering

Under kristallhealingen ligger du ner med slutna ögon och bara är dig själv, helt kravlöst. 

Ha gärna på dig bekväma kläder som inte sitter åt. Du kan bli frusen efteråt, så ta gärna med en extra tröja.

Jag läser av din aura för att se om det finns några obalanser i energier, vibrationer eller i dina chakran. Efter det väljer jag ut kristaller som är anpassade efter dina chakran, vem du är och din livssituation. 
Under kristallhealingen rensas alla lägre energier, eventuella blockeringar löses upp och du balanseras. 

Upplägg: 
Räkna med en tidsåtgång på 75 minuter.

45 minuter är kristallhealing, övrig tid är avsatt för samtal före och efter själva kristallhealingen.

 

Healing är en naturlig, enkel och säker metod för att använda den universella livsenergin, till harmoni, balans och läkning på alla nivåer. Healing är mycket avslappnande och frigör stress. Healing är ett utmärkt komplement till andra behandlingar, för att stärka upp och ge energi till kropp och själ. 

När du släpper taget om stress och energiblockeringar skapar du förutsättningar för din kropps inneboende intelligens och förmåga att läka sig själv. 

​Kan bokas på plats och på distans.

Kristallhealing på distans

Kristallhealing på distans fungerar lika bra som om du vore på plats hos mig. Det som är annorlunda är att vi inte träffas fysiskt men energin finns mellan oss och kristallerna finns ändå där. 

 

Hur går Kristallhealing på distans till?

Under kristallhealingen är det bra om du ligger du ner med slutna ögon, och med telefonen helt avstängd, så att du får vara i fred och ta emot energierna från healingen, precis som om du var hos mig på plats.  

Jag läser av din aura för att se om det finns några obalanser i energier, vibrationer eller i dina chakran. Efter det väljer jag ut kristaller som är anpassade efter dina chakran, vem du är och din livssituation. Kristallerna lägger jag ut på min bänk, som om du låg där.  

Kristallhealing på distans fungerar lika bra som om vi var i samma rum. Energierna når dig och hjälper dig där de bäst behövs. 
Under kristallhealingen rensas alla lägre energier, eventuella blockeringar löses upp och du balanseras. 

Upplägg: 
45 minuter kristallhealing. Övrig tid är avsatt för avläsning av dina energier, val av och utlägg av kristaller samt återkoppling efter själva healingen. Återkopplingen sker via mail efter behandlingen, där jag skriver ner vad jag känt in.  

bottom of page