top of page
healing.png

Healing 

PÅ PLATS & PÅ DISTANS

Rensa bort energiblockeringar och

återställ och återskapa harmonin i kropp & sinne.

Buddha staty

HEALING

Healing är en naturlig, enkel och säker metod för att använda den universella livsenergin, till harmoni, balans och läkning på alla nivåer. Healing är mycket avslappnande och frigör stress. Healing är ett utmärkt komplement till andra behandlingar, för att stärka upp och ge energi till kropp och själ. 

När du släpper taget om stress och energiblockeringar skapar du förutsättningar för din kropps inneboende intelligens och förmåga att läka sig själv. 

 

När jag utför healing öppnar jag upp mig som en kanal för den universella healingenergin.
Jag använder mig av healingmetoder som reikihealing, andlig healing, andlig kirurgi, transhealin och änglahealing. Till hjälp kan jag också använda kristaller och klangskålar. Jag jobbar alltid intuitivt och i kontakt med Källan, för ditt högsta bästa.

Ha gärna på dig bekväma kläder som inte sitter åt. Du kan bli frusen efteråt, så ta gärna med en extra tröja. Under behandlingen ligger du ner med slutna ögon och bara är dig själv, helt kravlöst. Healingen kan inledas med chakrabalansering eller chakraaktivering.

Tid: 60 min

Pris: 880 kr

healing.png

DISTANSHEALING

Distanshealing fungerar lika bra som om du vore på plats hos mig. Det som är annorlunda är att vi inte träffas fysiskt, men vi har kontakten via telefon. 

Det är bra om du kan vara i stillhet när jag skickar healing. Tänd gärna ett ljus. Sätt dig skönt tillrätta, antingen sittande på golvet eller på en stol med fötterna ner i golvet, för kontakt med jordenergin. 
På överenskommen tid ringer jag upp dig och vägleder dig genom sessionen. 

Tid: 45 min

Pris: 660 kr

Chakrabalansering, rening av chakrana och healing på distans. 

"Tack för healingen förra veckan och för ditt mail efteråt. Det var väldigt intressant det du skrev och jag har behövt ha ett par dagar för att smälta och försöka förstå det du skrev, vilket jag delvis gör nu. Jag är väldigt bra på att springa ifrån mitt inte och förtränga problem och jobbiga känslor och min kropp säger ifrån på många sätt nu. Bland annat i form av värk, ångest och trötthet. Ditt mail gav mig en tankeställare så tack för det. Under healingen kände jag emellanåt en svindlande känsla. Kände även av värk på flera ställen i kroppen som kom en stund och sedan släppte av. Kände även stor avslappning och kunde ta djupa andetag vilket jag senaste tiden har haft svårt för. Dagarna efter kände jag ett inre lugn och en annan energi. Även den ångest jag brottats med flera veckor kände jag knappt av dagarna under healingen vilket var helt fantastiskt." / Therese

bottom of page