top of page

Healing 

PÅ PLATS & PÅ DISTANS

reiki Behandling

Healing är en naturlig, enkel och säker metod för att använda den universella livsenergin, till harmoni, balans och läkning på alla nivåer. Healing är mycket avslappnande och frigör stress. Healing är ett utmärkt komplement till andra behandlingar, för att stärka upp och ge energi till kropp och själ. 

När du släpper taget om stress och energiblockeringar skapar du förutsättningar för din kropps inneboende intelligens och förmåga att läka sig själv. 

 

När jag utför healing öppnar jag upp mig som en kanal för den universella healingenergin.
Jag använder mig av healingmetoder som reiki healing, andlig healing, andlig kirurgi, transhealing och änglahealing.
Till hjälp kan jag också använda kristaller och klangskålar. 

Ha gärna på dig bekväma kläder som inte sitter åt. Du kan bli frusen efteråt, så ta gärna med en extra tröja. Under behandlingen ligger du ner med slutna ögon och bara är dig själv, helt kravlöst. Healingen kan inledas med chakrabalansering eller chakraaktivering.

Healing på distans

Distanshealing fungerar lika bra som om du vore på plats hos mig. Det som är annorlunda är att vi inte träffas fysiskt och pratar med varandra. 

 

Hur går distanshealing till?

Det är bra om du kan vara i stillhet när jag skickar healing. Tänd gärna ett ljus. Sätt dig skönt tillrätta, antingen sittande på golvet eller på en stol med fötterna ner i golvet, för kontakt med jordenergin. 
På överenskommen tid skickar jag healing till ditt högsta bästa. Jag skickar healing under hela den bokade tiden.
När jag är klar återkopplar jag till dig via mail.

Boka tid