top of page
feng shui .png

Feng Shui konsultation

Utsidan speglar insidan

Besjäla ditt hem med hjälp av Feng Shui

 

Det är lätt att tro att feng shui bara handlar om hur du ska möblera i ditt hem så att det blir en mysig känsla. Feng shui är ingen inredningsstil utan mer ett sätt att tänka när du inreder ditt hem med den stil du själv tycker om, antingen det är chabby chic, modernt eller något annat. 
När du har balans i hemmet mellan elementen (färger, former, material) och en bra balans mellan yin & yang (kontraster mellan ljust/mörkt, högt/lågt, runda former/kantiga former...), då får hemmet oftast en god feng shui. Du vet den där känslan du får när du kommer in i ett hem där du skulle vilja stanna kvar!? Det är ett hem med god feng shui. 

God feng shui syns inte, det känns. 

Det jag älskar med feng shui är att man kan inreda sitt hem och samtidigt jobba med sin personliga utveckling, typ som en språngbräda för de olika livsområdena. Att inreda med feng shui kan hjälpa till att förbättra dina livsområden vare sig det gäller relationer, arbete, hälsa, familj, rikedom, framgång, studier eller något annat.

När jag med hjälp av feng shui jobbar med att förstärka ett livsområde så jobbar jag samtidigt med att stärka upp energisystemet i kroppen, chakrana. Varje chakra är kopplat till ett livsområde, så det går också att jobba från andra hållet, dvs du vet eller känner vilket chakra du har obalans i och kan då ta hjälp av hemmet för att balansera dig. Finurligt, och effektivt.

Det är när vi jobbar med en intention som vi får allra bäst resultat. Där du lägger din intention, där flödar också energin.

"Where intention goes, energy flows".

Är du nyfiken att utforska hur feng shui kan hjälpa dig?

I 20 år har jag tagit hjälp av feng shuis läror för att skapa vackra och besjälade hem. 

Du är varmt välkommen att höra av dig för att få veta mera och för att boka en feng shui konsultation av ditt/ert hem. 

Hör av dig för att boka en feng shui konsultation!

Tack för ditt meddelande!

vardagsrum_feng shui.jpg
bottom of page