Anette Uhlin

Ayurvedisk hälsovägledare 

Yogalärare i HoliYoga & HoliYoga Hormon

Intuitive Angel Messenger™
Andlig vägledare  & healer

Som medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund har jag  ansvars- och patientförsäkring.

En extra trygghet för dig som kund.

Hej!

Det här är jag, Anette Uhlin, ayurvedisk hälsovägledare,yogalärare i HoliYoga & HoliYoga Hormon, andlig vägledare & healer. Min passion är att hjälpa människor att må sitt allra bästa, i både kropp, själ och sinne.

I december år 2007 startade jag Anettes Hälsokälla med önskan att hjälpa människor att läka på ett naturligt sätt, för det var så jag själv hade blivit hjälpt när jag blev sjukskriven för utmattning några år tidigare.

En stressig tillvaro under en lång period gjorde att kroppen sa stopp. Då en otroligt tuff period, men nu är jag tacksam för den erfarenheten och för att jag fick chansen att stanna upp och verkligen fundera över vad jag ville göra med mitt liv och vad som fick mig att må bra.

Jag hade fått många tecken på att jag var på fel plats, men ignorerat dem. Nu kom jag inte undan. Jag kände direkt att medicinering inte var för mig, jag ville läka på naturligt vis.

​Jag började söka efter det som på naturlig väg kunde hjälpa mig må bra och hantera stressen.


Reikihealing och massage var verktyg som hjälpte mig att må bra, att släppa på spänningar både fysiskt och energimässigt.
Som av en slump (trodde jag då, nu förstår jag att när du är redo kommer läraren), kom jag i kontakt med Feng Shui, läran om hur man skapar trivsamma miljöer för att påverkas av det inombords. Så intressant hur man kan påverka sitt välbefinnande bara av att rensa i sitt hem.

​Allt vi har omkring oss, tankar vi tänker och maten vi äter, allt påverkar oss på ett eller annat sätt. Det som är bra för en person kan vara det som leder till obalans för en annan person. 
Under stora delar av mitt liv har jag lyssnat till generella trender, sådant som sägs vara bra för det ena eller det andra. När jag har provat så har jag märkt att "Ja, men det här funkade inte för mig". När jag började använda ayurveda i min vardag märkte jag stor förändring i mitt välmående. Jag fick redskap som hjälpte mig att återhämta mig från utbrändheten. Jag lärde mig att hantera stress och jag lärde mig hur och vad jag ska äta för att behålla min hälsa och mitt välmående. 

Det jag gillar med ayurveda är att det är sunt förnuft, sånt som farmor brukade säga eller göra, utan att sätta etikett på det.

​När sen den otroligt läkande HoliYogan kom in i mitt liv var det som att pusselbiten som saknats föll på plats. Jag fick en helhet i hur jag kan skapa min egen hälsa, på naturligt vis.

​Allt arbete jag lagt ner på min personliga utveckling under de här åren har också lett till att jag öppnat upp för min andlighet. Jag har lärt mig att lyssna på min intuition och på mina hjälpande guider och änglar. Jag har lärt mig att lyssna på min själ.

​​Jag har fått redskap att vara ordentligt grundad med balans i kropp, själ och sinne, även när det är turbulent i omgivningen. 
Det som hjälper mig är ayurveda, yogaövningar, andningsövningar, feng shui, healing och kontakten med änglarna. 

Det är också det här jag kan erbjuda dig, att du ska lära känna dig själv så att du hittar din optimala hälsa och glädje i livet. 

Alla är vi olika och behöver olika saker för att må bra. Jag ser alla som unika individer och vägen till hälsa ser olika ut för oss alla. Jag hjälper dig att hitta din väg till hälsa och välmående, både i förebyggande och i rehabiliterande syfte. Hos mig kan du få hjälp att skapa förutsättningarna för en självläkande kropp. 

Ayurveda är den vediska vetenskapen om läkning och balans i kropp och sinne, medan Yoga är den vediska vetenskapen om självförverkligande, som i sin tur underlättas av att vi har balans i kroppen och i sinnet. 

Jag väver samman mina kunskaper och erfarenheter som ayurvedisk hälsovägledare & terapeut, yogalärare, andlig vägledare och healer, för att hjälpa dig att må ditt allra bästa.

Min önskan är att kunna inspirera dig och ge dig verktyg så att du på ett naturligt sätt kan bibehålla, förebygga eller återskapa din hälsa.
Jag vill hjälpa dig att öppna upp för din andlighet och hitta din väg i livet, ditt inre ljus, på ditt eget sätt. Lära dig att lyssna på din själ.

Namasté
(det gudomliga i mig möter och ärar det gudomliga i dig)
Anette

​Relevanta utbildningar:

 • Certifierad Intuitive Angel Messenger™, 2018-2019, grundkurs & påbyggnad

 • Shamansk grundkurs, sommaren 2018

 • HoliYoga Hormon lärare, 2016

 • HoliYoga lärare (fd Holistisk Yoga av Ulrica Liavor fd Gulz), 2015

 • Ayurvedisk hälsovägledare & terapeut, 2010-2011

 • Reiki Master Teacher, 2007-2009

 • Certifierad Feng Shui konsult, 2007

 • Certifierad Massör & Massageterapeut, 2007


Kurser jag deltagit i:

 • ayurvedisk örtlära

 • Jyotish (det vediska horoskopet)

 • fortbildning i HoliYoga

 • transmediumskap och mediumskap

 • andlig healing

 • Facebook
 • Instagram
Nyhetsbrev - håll kontakten!

Prenumerera på nyhetsbrevet, så hör jag av mig när något nytt och spännande är på gång.

Kontakt

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB

Kungsgatan 46A

681 31 Kristinehamn, Sverige

Öppettider
 • Instagram
 • Facebook Social Ikon

Öppet enligt tidsbokning.

Butiken är öppen tisdagar 14-17

©2020 Anette Uhlin. Alla rättigheter reserverade.