top of page

Shamansk wombhealing 

LÄK DIN BLODSLINJE

livmoderkraft.jpg

I ett tryggt och kärleksfullt space blir du vägledd i varsamhet. 
Du får hjälp med att hela dina djupaste sår, trauman och transformera de blockeringar du bär i din Livmoder. Präglingar som burits i din blodslinje i generationer tillbaka. 

 

Väck din livmoderkraft!
Läk trauman och sår som ligger lagrade i din livmoder. Sådant som kommer från det här livet och sådant som du har ärvt från tidigare generationer. 

När du släpper taget om energi blockeringar som inte längre tjänar dig kommer du i kontakt med din kreativitet och din livsglädje. Du väcker din livmoderkraft, kommer i kontakt med din egen kraft och din egen inre visdom.  

Livmodern - hon som vet. 

När du bokar shamansk wombhealing möts vi vid 3-5 tillfällen á 60 minuter,

ca 1 gång per vecka. 

Shamansk wombhealing är otroligt vackert, omvälvande, transformerande, renande, helande och stundtals läskigt. Det kan också vara otroligt jobbigt känslomässigt. 
Jag vet, jag har gjort resan själv och det är så värt det. 

Jag önskar att alla kvinnor hittar sin livmoderkraft. 

Både Anette och Ulrika är utbildade i Shamansk wombhealing hos Ania Munay på Gaia Life kursgård & retreat. ❤️

"Anette, du är naturlig och saker händer när det går som du inte tänkt från början. Du är här och nu, du går inte efter någon manual utan du jobbar intuitivt. Ingen session har varit den andra lik. Jag trodde att jag skulle känna samma känslor fem gånger på rad innan jag började. Det har jag verkligen inte gjort.
Förra gången var jag på en så bra plats i livet innan vi började, så då skulle det inte komma nåt trodde jag, men det gjorde det. 
Det här har varit en transformerande känsla i det undermedvetna. Gamla känslor som har tryckts undan har fått komma upp till ytan. Känner mig som en annan person nu efteråt."

Malin

bottom of page