top of page

Shamansk wombhealing 

LÄK TRAUMAN & DIN BLODSLINJE

livmoderkraft - kvinnokraft

I ett tryggt och kärleksfullt space blir du vägledd i varsamhet. 

Genom att återta kontakten med din womb och din kropp samt släppa taget om smärta, trauma, mönster och beteenden du burit i generationer, så kan du komma i kontakt med din kreativitet, din vitalitet, din inre kraft och din själs syfte.


Du får hjälp med att hela dina djupaste sår, trauman och transformera de blockeringar du bär i din Livmoder. Präglingar som burits i din blodslinje i generationer tillbaka. 

 

Väck din livmoderkraft!
Läk trauman och sår som ligger lagrade i din livmoder. Sådant som kommer från det här livet och sådant som du har ärvt från tidigare generationer. 

När du släpper taget om energi blockeringar som inte längre tjänar dig kommer du i kontakt med din kreativitet och din livsglädje. Du väcker din livmoderkraft, kommer i kontakt med din egen kraft och din egen inre visdom.  

Du får möjlighet att lyfta fram den unika visdom som finns i dig.

Livmodern - hon som vet. 

När du bokar shamansk wombhealing möts vi vid 3-5 tillfällen á 60 minuter,

ca 1 gång per vecka. 

Shamansk wombhealing är otroligt vackert, omvälvande, transformerande, renande, helande och stundtals läskigt. Det kan också vara otroligt jobbigt känslomässigt. 
Jag vet, jag har gjort resan själv och det är så värt det. 

Min önskan är att alla kvinnor hittar sin livmoderkraft. 

Anette

Shamansk wombhealer, utbildad hos Ania Munay på Gaia Life kursgård & retreat. ❤️

"Anette, du är naturlig och saker händer när det går som du inte tänkt från början. Du är här och nu, du går inte efter någon manual utan du jobbar intuitivt. Ingen session har varit den andra lik. Jag trodde att jag skulle känna samma känslor fem gånger på rad innan jag började. Det har jag verkligen inte gjort.
Förra gången var jag på en så bra plats i livet innan vi började, så då skulle det inte komma nåt trodde jag, men det gjorde det. 
Det här har varit en transformerande känsla i det undermedvetna. Gamla känslor som har tryckts undan har fått komma upp till ytan. Känner mig som en annan person nu efteråt."

Malin

bottom of page