top of page

Cacaoceremonier med tema

Cacaoceremoni - en vacker ceremoni med plantmedicinen kakao.

Ulrika Beijer och Anette Uhlin bjuder in dig till en vacker ceremoni med plantmedicinen kakao. 

Mjuka yogaövningar hjälper dig att komma in i och ta plats i din kropp, så att du kan vara fullt närvarande och avslappnad.

Du tar plats i gemenskapen i cirkeln, där du i den vackra cacaoceremonin guidas in i meditation. Tillsammans och under guidad vägledning dricker vi en kopp ceremoniell kakao. Drycken är tillberedd av helig rå kakao och kryddad med örter. 

Kakao är en kraftfull växtmedicin och hon ses som hjärtats medicin.

Kakaon har använts som växtmedicin i Syd- och Centralamerika sedan urminnes tider.

Sedan flera tusen år tillbaka har det funnits ritualer och ceremonier runt kakaobönan med dess fantastiska hälsoeffekter. Mästarplantan kakao associeras med villkorslös kärlek och är portalen in till hjärtat. Kakaons andliga och helande kraft är stor under varje ceremoni.

När du är i kontakt med ditt hjärta tar vi dig med på en magisk shamansk trumresa, för att hämta kunskap,  vägledning eller kraft. 

Du kanske undrar över ditt liv och din personliga utveckling eller du behöver få hjälp att få till en lösning på ett problem. 

Du kan vara helt nybörjare för att göra en trumresa, och du behöver ha ett öppet sinne.

Viktigt är att du är nykter och i mental balans när du gör en trumresa. 

Kakaons helande kraftvibration i kombination med vibrationer från trumma, kristallklangskålar, helande toner och musik hjälper gammal energi att lämna kropp och energisystem. 

Se kalendern för aktuella datum och teman >>

20220827_112119_0000.png

Plats: Anettes Hälsokälla & UB Yoga, Storgatan 56, 824 52 Hudiksvall,

Kostnad: 495 kr/tillfälle

Info & bokning

Du betalar när du anmäler dig. Klicka på knappen Anmälan. 

Anmälan är bindande och återbetalas inte, men platsen kan överlåtas. Hör av dig till oss i så fall.

Betald plats är lika med bokad plats.

​Varmt välkommen!

Ulrika & Anette

Cacaoceremoni & Hukbad
hukbadsblandning.jpg

Cacaoceremoni med hukbad - en sinnlig ceremoni för det heliga feminina

Under guidad vägledning dricker vi tillsammans en kopp ceremoniell kakao. Drycken är tillberedd av helig rå kakao, kryddad med örter och en fokuserad intention. Olika kraftfulla intentioner ges för olika cacaoceremonier. Här öppnar vi upp för vår heliga feminina kraft. En jordande ceremoni som öppnar upp för att manifestera den balans och harmoni vi behöver och vill ha i våra liv.

 

Hukbad - vaginal ångning - sägs ursprungligen komma från Samekvinnor, men även örtkunniga kvinnor använde sig av hukbad hemma i stugorna. Ofta användes hukbadet efter förlossning, vid svåra menstruationssmärtor och infektioner, samt till infertila kvinnor som önskade bli gravida. Örtté och omslag användes ofta i kombination med hukbad.
En hukbadssession är en vacker ceremoni eller ritual som du kan initiera in i ditt liv, som en kärleksfull handling till dig själv en gång i veckan med uppehåll under din blödning. 
Det är en stund av egenvård och introspektion, men kan också vara en känslomässig frigörande process.
Vävnaden i vaginan är absorberande, känslig och rik på blodtillförsel. De medicinska örterna som används kommer direkt in i blodomloppet.

En hukbadssession är en ceremoni för dig själv och din sinnliga närvaro.

Du kan välja vilken hukbadsblandning du vill använda.

  • "YONI AWAKENING" är en kraftfull hukbadsblandning av örter som hjälper hela kroppen att komma ner i varv. Örterna går effektivt in i blodomloppet och ger en känsla av lust och välbehag. 

  • "YONI SOOTHING DE LUX" är en svalkande och lugnande hukbadsblandning, av örter som hjälper hela kroppen och sinnet att komma ner i varv. Örterna går effektivt in i blodomloppet och ger en känsla av lugn och välbehag.

Ta med handduk/filt som du kan svepa om dig. Vid klänning eller långkjol kan vara lämpligt. 

 

Endast för kvinnor!!

Hukbadsblandningar, rökelser och Cacao finns att köpa hos i webshoppen

cacao hukbad
cacaoceremoni.jpg
bottom of page