Personlig Mala i Gul Kalcit med läsning

Personligt smycke med läsning

Beställ ett personligt energismycke

Ett personligt energismycke är ett armband eller ett halsband, en Mala, bestående av kristaller - ädelstenar.
Kristallerna är noggrant utvalda utifrån deras energier och egenskaper som bäst kan hjälpa dig i din personliga och/eller andliga utveckling.
Jag tillverkar alla smycken själv och innan jag börjar tonar jag in mig på den som ska bära smycke, därför behöver jag veta för- och efternamn på den som ska bära smycket.

Beställer du ett armband behöver jag också veta storlek på handleden. Ta bara ett vanligt måttband och mät.
Självklart kollar jag av med dig innan jag gör smycket så att du gillar det jag erbjuder. 


Till varje personligt smycke så medföljer en beskrivning av kristallerna och även en personlig läsning/vägledning som handlar om dig som ska bära smycket. Ett kärleksfullt budskap från änglarna till Dig, som kan hjälpa dig på din fortsatta livsresa.
Innan jag lämnar över de personliga smyckena så renar jag dem först och laddar dem sedan med kärleksfull energi, kanaliserad från änglarna.

Varje armband har en berlock i form av en lotusblomma. Inom buddhismen anses lotusblomman som helig då den ska symbolisera människans upplysning ur mörkret. Lotusblomman är även symbolen för mitt varumärke.

Alla metalldetaljer är nickelfria.

 

Räkna med en leveranstid på upp till två veckor för personliga smycken.

Galleri - personliga smycken

"Nu har jag har haft dem på mig en stund. Jag tycker rent utseendemässigt att de är vackra. Smycket med livets träd är perfekt! Din info och förpackning =trevligt. Din läsning stämmer. Jag har fått nästan exakt samma från ett medium i höstas.

Känslan av halsbandet och armbandet känns skönt och "hemtamt", lugnande, omhändertagande. Armbandet kommer jag bära till vardags och halsbandet vid yoga och meditation främst men även andra tillfällen.

Stort Tack! Känns rätt att du gjorde dem åt mig." / Gun

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB

Kungsgatan 46A

681 31 Kristinehamn, Sverige

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2020 Anette Uhlin, Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB. Alla rättigheter reserverade.