top of page

Smycken

Energismycken - kristallsmycken

Välj armband eller mala halsband utifrån vilken kristall som bäst kan hjälpa dig i din personliga utveckling, eller bara efter vilken du tycker är vackrast. När du köper ett smycke av mig renar jag det och laddar det med healing innan jag skickar det till dig.

Alla metalldetaljer är nickelfria.

Skötselråd smycken

Smyckena är handgjorda av material som kan vara ömtåliga och bör hanteras med varsamhet för att hålla så länge som möjligt.
Alla metalldetaljer är nickelfria, men tänk på att metall missfärgas när den kommer i kontakt med fukt, vatten, parfym, krämer och svett. Detta är helt naturligt, metallen mörknar och får patina vilket gör smycket unikt. Även sol och hög luftfuktighet kan förändra metallens färg.

Duscha eller bada aldrig med dina smycken, det sliter även på träden och eventuella tofsar mår inte bra av vatten. 
Förvara dina smycken mörkt och svalt, gärna i en smyckespåse eller ett skrin. 
Rostfritt stål varken rostar eller oxiderar. Stål har något mörkare färg. Sterling silver kan bli mörkare med tiden men går att putsas upp. 

Om ditt smycke från mig skulle gå sönder eller om du vill ha hjälp med att trä om ditt smycke hjälper jag gärna till med det. 

Mycket nöje med din nya smycke!

Observera! Användning av kristaller i healingsammanhang utesluter inte att man söker läkarvård och medicinsk hjälp. Stenar och kristaller kan ses som ett komplement i andlig utveckling.

bottom of page