Personliga smycken med läsning

Välkommen till smycken designade och tillverkade av Anette Uhlin.

Ett personligt smycke är tillverkat av kristaller - ädelstenar. Kristallerna är noggrant utvalda utifrån deras energier och egenskaper som bäst kan hjälpa dig i din personliga och/eller andliga utveckling. 

Jag tillverkar alla smycken själv och innan jag börjar tonar jag in mig på dig som ska bära smycket, därför behöver jag veta ditt för- och efternamn. Beställer du ett armband behöver jag också veta storlek på handleden. Ta bara ett vanligt måttband och mät runt om. 

 

Självklart kollar jag av med dig innan jag gör smycket så att du gillar det jag erbjuder. 

 

Till varje personligt smycke så medföljer en beskrivning av kristallerna och även en personlig läsning som handlar om dig - ett kärleksfullt budskap från änglarna till Dig, som kan hjälpa dig på din fortsatta livsresa. 
Innan jag skickar det personliga smycket så renar jag det först och laddar det sedan med kärleksfull energi, kanaliserad från änglarna. 

Smycket kommer i en organzapåse.

 

Varje smycke har en berlock i form av en lotusblomma. Inom buddhismen anses lotusblomman som helig då den ska symbolisera människans upplysning ur mörkret. Lotusblomman är även symbolen för mitt varumärke. Alla metalldetaljer är nickelfria.

Räkna med en leveranstid på upp till två veckor för personliga smycken. 

Färdiga armband

Skötselråd smycken

Smyckena är handgjorda av material som kan vara ömtåliga och bör hanteras med varsamhet för att hålla så länge som möjligt.
Alla metalldetaljer är nickelfria, men tänk på att metall missfärgas när den kommer i kontakt med fukt, vatten, parfym, krämer och svett. Detta är helt naturligt, metallen mörknar och får patina vilket gör smycket unikt. Även sol och hög luftfuktighet kan förändra metallens färg.

Duscha eller bada aldrig med dina smycken, det sliter även på träden och eventuella tofsar mår inte bra av vatten. 
Förvara dina smycken mörkt och svalt, gärna i en smyckespåse eller ett skrin. 
Rostfritt stål varken rostar eller oxiderar. Stål har något mörkare färg. Sterling silver kan bli mörkare med tiden men går att putsas upp. 

Om ditt smycke från mig skulle gå sönder eller om du vill ha hjälp med att trä om ditt smycke hjälper jag gärna till med det. 

Mycket nöje med din nya smycke!

Observera! Användning av kristaller i healingsammanhang utesluter inte att man söker läkarvård och medicinsk hjälp. Stenar och kristaller kan ses som ett komplement i andlig utveckling.

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

©2007-2021 Anette Uhlin, Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB.
Alla rättigheter reserverade.

Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB

Matrosgatan 2D

681 54 Kristinehamn