top of page

Hur ska jag komma i kontakt med min inre guide?

Uppdaterat: 14 juli 2021

Flera gånger har jag fått frågan hur man ska komma i kontakt med sin inre guide eller hur man ska göra för att höra sina änglar. Det var en av de stora frågorna jag också hade när jag som vuxen återigen började öppna upp för min andlighet och medialitet.

Mitt svar är yoga och meditation

Det som hjälpte mig till en början var att lyssna på guidade meditationer. Jag tyckte att det var lättare att bli guidad i i en meditation än att ”bara” sitta ner och försöka stilla mina tankar på eget sätt.

När jag sen kom i kontakt med den underbara läkande HoliYogan så började jag även förstå vikten av att vara jordad, grundad för att kunna få en himmelsk uppkoppling. När du har intentionen att vara jordad, med dina rötter fast förankrade ner i den varma myllan, ner i Moder Jord, då har du också möjligheten att få som en magisk uppkoppling till ditt högre jag, dina guider och änglar.

Övning ger färdighet sägs det ju. Om du kan få till en daglig rutin med meditation och en stunds inkännande yoga, så kan det hjälpa dig att lättare lyssna inåt och komma i kontakt med din själ.

Yoga betyder förening, och syftar till föreningen mellan det yttre och det inre.

I mitt företag Anettes Hälsokälla i Kristinehamn brukar jag ha temakvällar, där en av kvällarna handlar om att lära sig lyssna på änglarnas budskap med hjälp av änglakort. Du kan läsa mer på anetteshalsokalla.se om de andliga temakvällarna.

Hoppas du blev hjälpt av mitt svar. Kramar Anette


25 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page