top of page

Helande frekvenser

Uppdaterat: 14 juli 2021

Det har i många tusen år varit känt att man kan hela kropp och sinne med ljud. Inom ayurveda och yogan används olika ljud för att skapa vibration på olika ställen och i olika chakran i kroppen.

Varje chakra vibrerar i sin frekvens och kan har ett eller flera ljud som är i samklang med den vibrationen eller frekvensen. Varje organ vibrerar i sin frekvens, så genom att hitta rätt frekvens kan man läka organen. Det är det här man jobbar med i bioresonans.

Så genom att medvetet skapa ljud, eller använda sig av en frekvens, som vibrerar och responderar i ett visst chakra kan man då medvetet och på naturligt vis hjälpa kroppen till självläkning.

Jag har jobbat ganska intensivt med just helande frekvenser, genom flera olika metoder, för att hjälpa min kropp att självläka.

När jag googlade på ”healing frequency kidney disease” hittade jag musik som är skapad för att läka njursvikt. Toner som när jag lyssnade på dem även kunde känna påverkan i njurarna. Som den högkänsliga person jag är och med en stor lyhördhet för min kropp och vad den säger till mig, så kunde jag känna hur njurarna började pulsera och jobba. Fascinerande!

Jag fick den stora förmånen att under en månad få låna en Aquatone och en Trimed, två apparater som hjälper kroppen att läka genom att fungera som en stämgaffel för kroppens alla vätskor kan man säga. Tillsammans jobbar de på att rena, stärka och vitalisera cellerna i kroppen.

Aquatone har varit min räddning när jag fått inflammation (giktattack) i fötterna. Minsta lilla jag kännet att nu är det en inflammation på gång (känns som varmt och ont) så kan jag använda ”akut inflammation”-programmet och vips så avtar smärtan. Helt fantastiskt! I stället för att behöva ta till smärtstillande medicin så hjälper Aquatone mig. När den värsta attacken satte in sist fick jag ta hjälp av en enda tablett smärtstillande men i kombination med att köra programmet ca 5 gånger per dag, när det var som värst, kunde jag snabbare häva inflammationen. Trots alla ayurvediska egenvårdsråd så har den här inflammationen, som dyker upp en gång i månaden oavsett vad jag ätit eller druckit, inte tidigare kunnat hävas annat än med syntetisk medicin.

Så gissa om jag är tacksam för att jag fick låna de här apparaterna!? Jag har nu investerat i egna apparater.

Förutom att jag använder min Aquatone och Triomed så går jag också på bioresonansbehandling. Där kan de med sin fascinerande apparat se obalanserna i alla kroppens delar och även virus och sedan jobba med läkande frekvenser för balansera det som behöver balanseras.

Vid första besöket kunde förträngning i njurarna konstateras. Precis det som provsvaren från njurbiopsin visade. Balansering av njurarnas frekvens gjordes och hemma har jag använt njurprogrammet på Aquatone.

Efter två veckor, vid andra besöket, så var det bara en liten liten förträngning kvar. Vi jobbade på… Två veckor senare så är förträngningen så liten att det pendlar på gränsen mellan balans och obalans. Så jag jobbar vidare, varje dag två gånger om dagen, med Aquatone och Triomed och ber om änglarnas hjälp att jag ska vara frisk .

Till detta håller jag hårt fast i mina rutiner med daglig meditation och att utöva den på djupet läkande HoliYogan❤. Jag visualiserar och känner i hela mitt väsen att jag håller på att läka mig själv. Bit för bit. Andetag för andetag.

Mer om HoliYoga i ett annat inlägg. Så häng kvar….


247 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page