top of page

Zaphir chimes

Uppdaterat: 16 juni 2020

  1. ”Zaphir Chimes” är exakt avstämda musikinstrument, som finns i fem vackra melodier och många livfulla färger. Melodierna är avstämda i toner och övertoner för att harmoniera med naturens frekvenser, elementen, chakrana…

  2. Vindspel används inom Feng Shui för att locka in goda energier i hem & trädgård och för att rena hemmet med helande ljud.

  3. ”Zaphir Chimes” används inom ljudterapi både med barn och vuxna och kan användas för avkoppling inför/under yogapass, eller för att komma till ro inför sovdags.

  4. ”Zaphir Chimes” är handgjorda, eco-vänliga, tillverkade av mestadels naturmaterial, skyddade av vax för att kunna hänga ute i väder och vind.

Åtta ackord av olika längd, svetsas med silver i en metallplatta vid foten av ett resonansrör. Genom noggrann inställning av olika tonintervall, börjar den harmoniska utvecklingen av toner att skifta till övertoner i en cirklande nästan ändlös ström.


Färgen/utseendet har ingen koppling till melodin, du väljer utifrån vilken känsla du vill ha.

Crystalide – oskuldsfull energi, ljus, uppiggande, harmonisk och glädjefylld. Surya/sol.

Sunray – melankolisk, lockar fram känslor, hjärtöppnare

Twilight – utåtriktad kraft, ljusreflexer/discokula

Sufi – lugn, upplyftande, mild

Blue moon – lugnande månljus, neutral, lugnt uppvaknande. Chandra/måne


I min webshop kan du köpa den eller de du vill ha. Där kan du också provlyssna de olika melodierna: https://www.anetteuhlin.com/zaphir-chimes
#energi #zaphirchimes #ljudterapi #musik #chi #yogaredskap #vindspel

58 visningar0 kommentarer
bottom of page