top of page

Vintersolståndets magi


Idag är årets mörkaste dag, men också en dag fylld av vintersolståndets magi, av stillhet, kontemplation och transformation.

När natur går i vila behöver vi också vilan, stillheten, det mjuka och omfamnande.


I vår fysiska värld upplever vi mycket mörker just nu och har så gjort under en längre tid. Universums ljusportal däremot är starkare än någonsin. Energierna från universum är höga och ljuskoder strålas ner till oss för att transformera och uppgradera oss energimässigt. Ljuset strålar ner på oss så att vi ska finna en stillhet även när det är som mörkast. Kom ihåg att när det är som mörkas kan det bara bli ljusare ❤.


Idag är en viktig dag. Idag är dagen då det vänder. Idag är dagen när vi går mot ljusare tider, både i vår fysiska värld och energimässigt.

Vi har fortfarande lite energier kvar från helgens fullmåne. Fullmånen som handlar om att släppa taget om det gamla för att så nya frön som kan manifesteras och skördas.


Du är en viktig del av den nya tiden, en tid med mera kärlek, omtanke och feminin energi. Den nya tiden är en tid med mera feminina kvaliteter där vi värdesätter varandra på ett mera kärleksfullt sätt. Kärleken till dig själv och kärleken till dina medmänniskor är det viktigaste av allt.

Du behövs i den nya tiden! Du är viktig bara för att du är du. Inget särskilt krävs av dig, endast att du är sann mot dig själv och att du följer din inre kompass, din själ som visar dig vägen i arbetet mot en ljusare framtid.

Varje liten kärleksfull handling, mot dig själv eller mot en medmänniska, gör världen till en ljusare och fridfullare plats ❤


Det är lätt att ta på sig energier som inte är våra egna och att dras in i den kollektiva rädslan och oron.

När du känner dig rädd eller orolig, ställ frågan tyst för dig själv "Är det här mitt?".

Om känslan försvinner har du plockat upp en kollektiv energi, som inte är din. Om känslan är kvar, då är den din egen.


Håll dig grundad, centrerad med dina rötter i jorden, samtidigt som du är i kontakt med universum. Då kan du stå stadigt i ditt centrum med ett öppet hjärta ❤


Meditera mera. Var snäll mot dig själv. Omge dig med kärleksfulla människor och energier, som hjälper dig att vara i ditt ljus. Tillsammans lyser ni för varandra.


Så när du ser tillbaka på året som varit, vad har varit bra i år?

Vad har varit mindre bra?

Vad behöver jag släppa taget om för att kunna ge plats för något nytt att komma in?

Hur vill jag att nästa år ska se ut? Vad vill jag uppleva, känna?

Vad ska jag lägga fokus på för att vara i linje med mitt högsta bästa och min själ?

Vad vill du manifestera?


Vi gjorde idag en magisk vintersolstånds- och kakaoceremoni. Till den använde vi levande ljus, några favoritkristaller, Palo Santo rökelse, orakelkort och en kopp ceremoniell kakao.

Intentionen är nu satt att låta ledas av hjärtat ❤

Så nu hoppas jag och önskar att 2022 blir ett år fyllt av ljus, kärlek och massor av magi ❤


God Jul & ett magiskt Gott Nytt År!

Kram ❤
55 visningar2 kommentarer

2 Kommentare


Så Fint🙏🥰Så sant🙌💫🌟😍God Jul💝

Gefällt mir

Så intressant 🕯tack 🌟och ha en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År 🤍🙏

Gefällt mir
bottom of page