top of page

Nyårsläggning 2023

Gott Nytt magiskt År! 🌟️🥂🥳🌟

Första dagen på det nya året, så vi tar väl en titt i orakelkorten för att se vad 2023 har att bjuda på energimässigt.


I den här nyårsläggning använder jag mig av nio kort.


  1. Det här tar jag med mig in i 2023.

  2. Det här har jag lärt mig under året som gått, 2022.

  3. Gåvor jag har med mig från 2022.

  4. Temat för 2023.

  5. Det jag drömmer om och är kallad att manifestera 2023.

  6. Det här behöver jag för att kunna manifestera mina drömmar.

  7. Budskap från min själ.

  8. Det här behöver jag för att vara i linje med min själs syfte 2023.

  9. Det här hjälper mig att leva i linje med mitt högsta bästa 2023.
Första kortet är Månen - lägg märke till intuitiva budskap. Månen belyser det vi kanske inte ser och speglar det som kan vara illusioner. Lita på din intuition, det är själen som vägleder dig.


Andra kortet är Honvargen - släpp fram ditt inre vilddjur. Låt dig inte begränsas av andras, eller ditt eget, tyckande och tänkande. Låt din vilda sida få ta plats. Låt dina drömmar få bli verklighet. Våga gå din egen väg och trampa upp nya stigar.


Tredje kortet visar Shaolinmästaren - finn balans i både rörelse och handling.

Spara på din energi genom att känna in när det är dags för vila och när det är dags att agera. Balansen i att vara aktiv utan att pressa sig för hårt. Tillåta vilan att få ta platsm för det är i stillheten det magisk kan ske.


Kort fyra är temat för året. Himlafadern - ha tillit till det okända.

Här gäller det att lita på att allt är eller kommer att bli som det ska, även om det inte alltid kan verka så. Försök att se saker ur ett högre perspektiv, likt örnen som svävar uppe i himlen och har god utsikt över hela landskapet.

Be om hjälp, och ha tillit till ATT du får hjälp, men släpp taget om när, var och hur det du ber om kommer.


Kort fem Stjärnförfadern - följ din själs röst. Du är kallad att följa din själs röst. Börja med att lära dig lyssna på de små viskningarna, budskapen du får i vardagen. Ta dig tid för själen, en stund varje dag. Ju mer du tränar desto bättre blir du på att lyssna.


Sjätte kortet visar vad du behöver för att följa själens röst. Den knäckta pilen - välkomna fredens energi. Slut fred med dig själv, slå inte på dig själv. Det kommer en ny dag i morgonm du kan alltid börja på nytt. Dina behov kommer tillgodoses. Du har dina änglar, guider och ljusvarelser som vägleder dig i rätt riktning.


Sjunde kortet visar budskapet från själen. Köpmannen - byt energi och skapa överflöd. Om du saknar överflöd är det en inbjudan att dela med dig till andra av din tid, dina talanger och din förståelse. Tillåt dig att vara öppen och ärlig. Tillåt dig att ta emot överflöd på alla vis.


Kort åtta visar vad du behöver för att leva din själs syfte 2023. Medicinens väktare - var öppen för information som kan hela dig.

Vet att du har andligt stöd i ditt helande. Lyssna till intuitiva budskap som har med ditt läkande att göra. Vägledning i vad du ska äta, behandling du behöver, motionsform som passar dig, böcker eller annan information som kommer i din väg och som kan hjälpa dig till bättre hälsa och välmående. Det kan vara en text i en sång du hör eller musik med helande frekvenser.


Kort nio visar hur du kan vara i din bästa energi 2023. Sommaren - njut av glädje och ljus. Kärlek och glädje är det som höger vår vibration allra mest. Tillåt dig att lysa i din starkaste kraft. Nu är dags att sprida dina vingar, lysa ditt ljus och manifestera dina drömmar. Dröm din värld att bli verklig. Drömmar, tankar och känslor skapar din verklighet. Dream big and shine bright! 🌟


Orakelkorten kommer från kortleken Änglar och förfäder. En av mina favoriter, just nu. Den finns att köpa i min webshop.

119 visningar1 kommentar
bottom of page