top of page

Let there be peace ❤


Har du varit med om att plötsligt få en sång eller melodi uppspelad i huvudet? Som kommer som från ingenstans och som inte slutar att spela?


Då är det ett tecken från dina änglar att de vill nå dig 😇

Lyssna på texten och se vad den har att säga dig.

Om du fortsätter ignorera budskapet kommer det fortsätta spelas upp för dig, så enda sättet (för mig i alla fall) är att se vad texten har att säga dig. Då tystnar den musiken i huvudet, och ger plats för nya melodier och nya budskap att spelas upp.


Igår började två låtar att spelas upp för mitt inre. Jag lyssnade på texterna och förstod budskapen, men de slutade inte spelas upp för mig.

Så jag satte mig för att verkligen lyssna på vad änglarna ville berätta för mig. Det de ville förmedla var att de här två sångerna behöver delas med världen. Budskapet var inte bara till mig, utan till er alla.

Gilla gärna inlägget och dela det med dina vänner så att budskapen sprids till så många som möjligt ❤Let there be peace är en kortare version av mantrat Ajai Alai.


MANTRAT & BETYDELSEN Ajai Alai – Invincible, Indestructible. Abhai Abai – Fearless, Unchanging. Abhoo Ajoo – Unformed, Unborn. Anaas Akaas – Imperishable, Etheric Aganj Abhanj – Unbreakable, Impenetrable. Alakh Abhakh – Unseen, Unaffected. Akaal Dy-aal – Undying, Merciful Alaykh Abhaykh – Indescribable, Uncostumed. Anaam Akaam – Nameless, Desireless. Agaah Ataah – Unfathomable, Incorruptible. Anaathae Pramaathae – Unmastered, Destroyer. Ajonee Amonee – Beyond birth, Beyond silence. Na Raagay Na Rangay – Beyond love, Beyond color. Na Roopay Na Raykhay – Beyond form, Beyond shape. Akarmang Abharmang – Beyond karma, Beyond doubt. Aganjae Alaykhae – Unconquerable, Indescribable.

Det vackra Ajai Alai-mantra är rytmiskt och poetiskt skrivet på Gurmukhī, ett skriftspråk som används i den indiska delstaten Punjab.

Att meditera, chanta eller sjunga med i detta mantra skiftar din egen vibration genom att få dig i linje med det Gudomligas egenskaper och aktivera dem inom dig. Det här är ett kraftfullt mantra som kan bygga din strålande kropp, aktivera dina högre chakran, ta dig ur depression och ilska och lösa upp utmaningar framför dig.


Helande mantran och sångmeditationer har använts i tusentals år.
110 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page