top of page

Kristaller & stenar – hur väljer man rätt?

Uppdaterat: 19 apr. 2020Hur väljer man rätt sten eller kristall till sig själv eller till en vän?  Är det till healing, ceremoni, balansering av dina chakran m.m?

Känn in och du hittar den rätta själv. Låt känslan guida dig och titta sedan efter vad stenen eller kristallen symboliserar (klicka här för att läsa om det). Låt det bli en stund av tystnad och insikt. Titta på de som du har att välja mellan.

Välj den som du tycker mest om eller som du tycker stämmer överens med den där bekväma, positiva eller fokuserade känslan i din kropp eller med känslan i ditt hjärta.

Till din vän gör du samma sak men tänk då på din vän under tiden. Ofta dras man till rätt sten eller kristall. Stor eller liten sten har ingen betydelse, välj den storlek som passar ändamålet.

Innan du börjar använda stenen Rengör och avprogrammera alltid stenen före användning. Rena stenen genom att lägga den i månljus eller solljus i ett dygn eller rena den med rökelse av vit salvia.

Avprogrammera stenen:  Var lugn och koncentrerad när du ska avprogrammera stenen. Håll den med båda händerna. Fokusera tankarna på stenen. Tacka den och befria den från eventuella tidigare uppdrag. Därefter kan du välja att programmera stenen för att hjälpa dig. Säg vad du vill ha hjälp med och tacka den.

Glöm inte att befria stenen från uppdraget när du fått hjälp och låt den vila.

Du kan köpa dina stenar i webshopen https://www.anetteuhlin.com/shop


39 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page