top of page

Dagens budskap - Jordens magi

Uppdaterat: 14 juli 2021


Dagens budskap kommer från Colette Baron Reids underbara orakelkort "Oracle of the 7 Energies", som finns att köpa i min webbutik.


Dagens budskap handlar om att grunden till allt är att du är jordad, att du är i kontakt med jordens energier.

Det är när du är grundad som magin kan ske.

Du kan göra planer om framtiden men du behöver vara här och nu, närvarande i nuet.

När vi är i kontakt med våra rötter, när vi står stadigt i vår jord och när vi fysiskt är i och bebor vår kropp, det är då vi har en stabil grund att bygga resten på.

Jordens och vårt rotchakras koppling till övriga chakran är grunden till magin som då kan uppstå i våra liv.


Jag är trygg i min kropp. Jag är trygg i mina känslor. Jag är trygg i all min kraft. Jag vågar öppna mitt hjärta och tala min sanning. Jag vågar se med mitt inre seende och jag vågar öppna upp mig för universums energier.


Vårt rotchakra handlar om trygghet, vår fysiska kropp, vårt hem och vår familj. Det handlar också om det materiella vi har omkring oss.


Allt blir precis som det ska och även i fallet med veckans budskap. Det här är ännu en fortsättning på tidigare budskap. När vi har rensar ut saker i våra liv, oavsett om det är materiellt eller energimässigt, så påverkar det hur vi mår inombords.

Insidan speglar utsidan, och tvärsom.

Så när vi rensar kan det till att börja med röra upp saker i vårt inre, våra känslor. Det behöver komma upp till ytan för att vi ska bli medvetna om det så att vi kan släppa taget.


I all den här energimässiga röran är det viktigt att vi håller oss jordade, grundade, rotade, och det kan vi göra genom att spendera tid ute i naturen och att vara i nuet.

Ta en lugn skogspromenad, sitt ner vid vattnet, lägg dig på rygg på gräsmattan, gå barfota på marken utomhus, plantera växter och rör vid den fysiska jorden.

Du kan också tänka att du från dina ben och fötter har rötter som sträcker sig ner i jorden, djupt ner i jorden. Du lägger medvetenheten och uppmärksamheten i energiflödet ner i jorden. Om du samtidigt masserar dina fötter med t.ex. varm sesamolja så förstärker du också energiflödet neråt, du jordar dig. ❤43 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page