top of page

Vad gör HoliYoga för mig?I går kväll fick mina yogisar ta del av "Lugnande binjurepass". Ett otroligt stressreducerande pass som ger flöde i binjurarna och mjukt släpper på stressen. Stort fokus ligger på andningen.

I morse när jag vaknade var det första jag tänkte att så mycket gott HoliYoga har gjort för mig sen den kom in i mitt liv.


När jag vaknade, så vaknade jag av mig själv en liten stund innan klockan ringde. Pigg och utvilad!

Jag märker stor skillnad på kvalitén på sömnen när jag yogar mot när jag inte har prioriterat yogan.

När jag yogar är sömnen djupare och jag sover hela natten och känner mig pigg och utvilad när jag vaknar. För det mesta vaknar jag före klockan ringer.

När jag haft en period då jag inte prioriterat HoliYoga så märks det direkt på sömnen som då blir ytligare och jag kan vakna mitt i natten och behöva gå på toa. Med regelbunden yoga slipper jag det 😊.


Allra tydligast är stressnivån. Före en klass i HoliYoga är stressnivån betydligt mycket högre än efter yogapasset. Stressnivån sjunker och i och med det påverkas också blodtrycket som går ner.


Matsmältning och tarmtömning blir bättre med yogan.

Regelbunden yoga hjälper mig att vara kvar i goda rutiner. Utan yogan är det lättare att halka in i gamla mönster och beteenden som inte är för det högsta bästa.

HoliYoga har många redskap att hantera både rädsla, oro och ångest på. Likaså om humöret är lågt, deppen gör sig påmind.


HoliYoga har blivit en livlina för mig. Den är så otroligt läkande och omfamnande. När jag yogar ger jag också mig själv den där stunden av egen omfamning. Känslan av att jag blir hållen, buren.. av någonting som är större än vad jag är. ❤

Med andetaget tar jag plats i min kropp, så att jag kan bebo varje liten del av min kropp. Nyfiket som ett litet barn får jag möjligheten att utforska gömda skrymslen och vrår, möta det som gömmer sig där... varsamt, utan att pusha och utan att överskrida några gränser. I min egen takt, på mina egna villkor och på mitt egna sätt. När jag utforskar läker jag ❤

Jag ser mönster och präglingar, som kanske inte ens är mina egna, jag ser dem och jag kan välja att släppa dem fri. Jag läker och jag fortsätter att läka ❤


HoliYoga är bra för dig med smärta, utbrändhet, sömnstörningar eller matsmältningsproblem, men även för dig som vill hålla dig i balans, reducera stress eller öka din livskvalitet.117 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page