top of page

Transformation, förändring & livmoderkraft

Mycket text, men viktig information.

Augusti brukar vara en skön tid på året när luften blivit lite lättare att andas.

Värmen är inte lika tryckande som under de vanligtvis varma sommarmånaderna.

Trots att vi har haft en ganska regnig sommar så har ändå årstiden varit Pittas årstid. En tid då värmen, eldelementet stiger hos oss alla, oavsett om vi är Pitta-dominanta eller inte.

Hettan, elden kan visa sig som irritation, inflammation, frustration... ja ett allmänt hett humör.

I sommar har vi blivit lite avkylda med många regnskurar, vattnet har dämpat elden. Ändå kan vi i slutet av sommarperioden uppleva ett överskott av Pitta, hetta.


Elden är, förutom att den är värmande, också transformerande. Det är elden som bränner, förbränner både mat och tankar och intryck och hjälper oss att smälta allt vi äter och upplever. Brinner elden för sakta så förbränns inte maten, tankarna, känslorna utan de skapar ama, slaggprodukter. Ama kan vara både fysisk och mental. Vi samlar på oss sådant som vi egentligen bort bränna bort.


När vi använder vår eld på rätt sätt kan vi ta hjälp av eldens kraft för att få till en förändring, en transformation. När vi släpper taget om något gammalt ger vi samtidigt plats för något nytt att födas fram.

Det är inte alltid vi vet vad det nya ska bli, men med intentionen att transformera det gamla till nytt, då händer saker.
Den här sommaren blev inte vad jag hade tänkt mig från början.

I år var första sommaren på många, många år som jag inte hade planerat in något alls. Jag bara kände att jag behövde ta dagen som den kom, få gå inåt och hämta hem mig själv. Det har jag också gjort. Det är både läskigt, omvälvande och samtidigt spännande, som alltid när man släpper taget om något gammalt och invant och inte har en susning om hur det ska bli i framtiden. Här gäller det att ha en stor portion tillit, mod och underbara stöttande vänner.


Många processer har pågått under många år, andra har tagit fart i samband med att jag jobbat med min personliga och själsliga utveckling på ett djupare plan.

Jag har fått redskap som hjälpt mig att komma i kontakt med min autentiska röst och landa i min jag-botten och att låta hjärtats röst få bli hörd. Jag tillåter mig att leva och tala min sanning. Hjärtat och själen får leda vägen. Det enda jag kan göra är att lita på att allt är som det ska vara, även om det utifrån sett kan verka annorlunda.

Jag ser karmiska mönster som jag behöver bryta för att bli fri.


Jag har fått frågan om jag genomgår en kris, men det är inte det det handlar om. Det handlar om att jag väljer att följa mitt hjärta och själens viskningar.


Sommaren blev som sagt inte som jag tänkt mig. Det som hänt är att jag har hittat min kraft, min livmoderkraft. Och jag följer mitt hjärta.

Allt det här har resulterat i att vi kommer att sälja vår lägenhet och flytta åt olika håll. Jag kommer inom kort att flytta upp till Hudiksvall, och där fortsätta min verksamhet.

Företaget finns kvar, bara den fysiska platsen blir en annan.  • För dig som är kund hos mig idag, finns möjligheten att fortsätta jobba med mig, fast på distans. Du bokar, precis som vanligt från min hemsida.

  • Du kan även bli medlem på Ljusportalen.online, där du tillsammans med mig, Anette Uhlin, och Ulrika Beijer, kan jobba med din personliga och andliga utveckling.


"Hon vet, livmodern, där du har din kraft. Hon vet. I kontakt med din livmoderkraft finns ingen återvändo. Ditt hjärtas innersta önskningar, din själs viskningar, har kanske under åren blivit till högljudda vrål. Nu är tiden inne för att lyssna.

När du öppnat dörren på glänt är det bara att hålla i hatten. Du kan inte göra det ogjort. När du en gång öppnat dörren på glänt och kommit i kontakt med det som finns inners därinne, då finns inget annat väl än att gå dit hjärtat och själen leder dig. Även om det inte verkar logiskt på några plan, så kan du inte göra annat. Du vet att det här är vägen för dig. Du vet, du följer hjärtat och själens längtan. De visar vägen, om du är villig att följa.

Det är när vi går emot oss själva och vår själs längtan som det skapar en kamp. En kamp som kan leda till besvär som till och med manifesterar sig som obalans eller sjukdom i kroppen. Vill du läka dig själv, även på det energimässiga planet, inte bara det fysiska, så behöver du lära dig att lyssna och lita på den vägledning som din kropp, din själ och ditt hjärta ger dig.

Om du är villig att lyssna och följa vägledningen blir livet enklare. Du kommer ändå att uppleva skav, men de skaven är bara prövningar för att se till att du verkligen följer den väg som är den sanna för dig.


Människor i din närhet kanske ifrågasätter dina val, men kom ihåg att valen du gör är enbart dina. Ingen annan vet vad du har skrivit i ditt själskontrakt. Ingen annan vet vilka prövningar du behöver gå igenom i det här livet för att växa andligt. Ingen annan vet vilka vägar du behöver gå och vart de leder. Det är bara du som vet vilken din livsväg är. Om du inte vet, så är det för att du inte minns vad du skrev i ditt själskontrakt. Då är det dags för dig att börja minnas. Ett steg i taget. En bit i taget.

Vet att Du alltid är hållen, trygg och älskad."

Anette Uhlin 2023-08-15


Stort tack till er ALLA som varit mina kunder här i Kristinehamn under mina 16 år med Anettes Hälsokälla. Det är tack vare er jag kunnat leva min dröm.56 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page