top of page

Skade - vintergudinnan

Inför vår Gudinneafton i fredags kanaliserade jag budskap från Skade. Det här är vad hon sa till mig.


"Jag är Skade, vintergudinnanen och ljusets gudinna. Jag är en av de ljusa gudinnorna, tillsammans med Sunna och Idun.

Jag kommer med hoppet ljuset och känslan av att allt är möjligt.


Min vita klänning gnistrar som snö i solsken. Silverkronan på huvudet påminner mig om att jag är drottningen i mitt rike. Jag är värdig.


Med skidorna på mina fötter och med pilbågen i min hand tar jag mig lätt fram i vinterlandskapet. Jag siktar på mitt mål och jag skjuter en pil mot målet. Fullt fokus och klart sikte framåt är det som krävs för att lyckas.


Vargen är mitt sällskap. Vargen som ger mig modet att vandra vägar jag inte tidigare vandrat. Tillsammans tar vi oss fram på okänd mark. Tillsammans når vi målet. Tillsammans!


Att vandra med mig innebär att du lär dig sätta dina gränser om vad som är rätt och fel för dig. Du väljer noga, och du vet vad som är för ditt högsta bästa.

Jag tar vad jag vill ha och behöver, utan att för den delen köra över någon annan. Jag vet att det jag gör mot andra, det gör jag också mot mig själv.


Mina gränser och min integritet är viktig. Min tid är viktig och jag spiller ingen tid på drama och onödigt tjafs. Raka puckar och att vara sann mot mig själv, det är ledord för mig.


Jag drivs av min passion.

Passionen för livet, hoppet och kärleken – självkärleken. Jag vet att jag behöver älska mig själv i första hand för att kunna sprida ljuset, hoppet och för att läka världen.


Varje kärleksfull handling jag gör mot mig själv skapar silvertrådar ut i väven. Väven som helar och läker Mamma Jord. Kärleken till mig själv är den som skapar freden i världen.

Allt börjar med mig själv.

  • Vad kan du göra för kärleksfull handling mot dig själv idag?

  • Vilken kärleksfull handling längtar du efter?

  • Hur kan du skapa mera tid för att ge dig själv det du bäst behöver?

  • Vad behöver du prioritera o h vad behöver du välja bort?


Vandra i kärlek och skönhet! "


66 visningar2 kommentarer

2 Comments


Vilken vacker kanalisering, TACK❣️

Like
Replying to

Tack ❤️

Like
bottom of page