top of page

Regression (tidigare liv) via Zoom


Så har jag haft min första regression (tidigare liv session) via Zoom.

Det gick ju galant. Lika bra som om det hade varit på plats hos mig.


Sedan 2009 när jag gick min Reiki Master Teacher utbildning har jag praktiserat regressionsreiki, tidigare liv sessioner. Tills nu har jag bara gjort dem på plats, men nu har jag då gjort det online, via Zoom.


Att göra en regression, att dyka in i tidigare liv kan hjälpa oss att förstå varför vi gör på ett visst sätt i det här livet. Kanske har vi fastnat i ett mönster som inte är så bra för oss, kanske bär vi på en känsla som är svår att sätta fingret på.

När vi utforskar våra tidigare liv kan vi också gå tillbaka till det liv där vi bäst behöver läkas.

Det kan också handla om att vi behöver gå tillbaka för att hämta en egenskap i det tidigare livet som kan hjälpa oss i det här livet.

Säg att jag går och bär på en sorg, fast jag kan inte härleda den till något i det här livet. I ett tidigare liv kan jag ha upplevt den här sorgen som då inte kunde helas eller läkas. Genom att gå tillbaka till livet då sorgen uppstod kan jag då se vad det handlade om och skapa ett helande i den tiden.


En session är på en timme och vi brukar hinna djupdyka i ett tidigare liv.

Jag guidar dig in i avkoppling och tillbaka till tidigare liv.

Är du van att koppla av eller meditera går det lättare att komma i kontakt med tidigare liv, men jag har även haft klienter som inte alls utövat avspänning och ändå kunnat koppla bort tillvaron och guidas in i tidigare liv.


Är du nyfiken på att utforska ett eller flera av dina tidigare liv?

Varmt välkommen att boka tid hos mig, antingen på plats eller via Zoom.


Bokar du Zoom-tid så får du en länk till mötet mailad till dig.

Du behöver ha appen Zoom installerad på mobilen eller plattan.
93 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page