top of page

På bergets topp

Uppdaterat: 5 apr. 2020

Det är så intressant det här med att vara känslig och ta in frekvenser. Vem styr eller vad styr mig i mina val? Vad dras jag in i och vad är mitt eget? Det är så viktigt att ta en stund och verkligen lyssna inåt, inte på egot utan på själen ?. Vad är mina behov och vad vill jag? Vilken energi har jag i stunden dragits med i och vilken energi är min egen?

Det här är frågor bara jag själv kan svara på eller i alla fall reflektera över, när jag tillåter mitt sinne att bli stilla och när jag blickar inåt. När jag i mitt inre står där på bergets topp och blickar ut över mitt eget landskap, min karta, då har jag möjligheten att se mina mönster och mina präglingar.

  1. Vad gör jag av gammal vana? För att jag har lärt mig att så ska man göra, så har ”man” alltid gjort.

  2. Vad är det jag gör som jag tror förväntas av mig?

  3. Vad kan jag göra annorlunda?

  4. Vad vill JAG, innerst inne? Vad är min sanna längtan?

Lite att fundera på. Kram ❤8 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page