top of page

Meditera med änglar

Uppdaterat: 14 juli 2021

Som ett steg i att läka mig själv på naturlig väg mediterar jag varje dag. Det första jag gör innan sinnet har hunnit vakna fullt ut så startar jag dagen med någon form av meditation.

Just nu så varvar jag guidade meditationer med att koppla upp mig mot änglarna och mina guider, ställa frågor och lyssna på svaren. De guidade meditationerna jag använder mig av tycker jag är så underbara så de kommer jag tipsa om idag.

Guidade meditationer gör det för mig lättare att koppla bort alla tankar som kan snurra i huvudet. När jag började meditera för länge sen, så tyckte jag att just guidade meditationer lättare hjälpte mig att komma ner i varv och bara vara i meditationen, och lättare släppa taget om alla surrande tankar från egot som försökte ta mig bort från meditationen. Jag har alltid haft lätt att för mitt inre kunna se bilder, så de guidade meditationerna hjälpte mig att snabbt måla upp en bild av vad som hände i meditationen.

Jag har flera guidade meditationer som jag alternerar mellan, beroende på vad jag känner att jag vill jobba med. Mina favoriter är att meditera med änglar och deras helande ljus.Ljusets helande änglar av LaUna Huffines

För ett antal år sedan kom boken ”Ljusets helande änglar” av LaUna Huffines till mig. En bok som jag älskade direkt och som är en kanaliserad handbok i konsten att hela sig själv från sjukdomar med hjälp av meditation och visualisering. Meditationer som nu har blivit en del av min vardag. Jag väljer ut en eller flera meditationer varje dag och jobbar på att energimässigt läka och hela mina obalanser (njursvikten och bidragande symptom).

Det finns ju forskning som vetenskapligt bevisar, att det sänker blodtrycket. Jag har kollat blodtrycket innan en meditation och efter en meditation och ser effekten direkt. Meditation och visualisering sänker mitt blodtryck.


”Med Mikael vid min sida” och ”Hela hjärtat med Angela” är underbara meditationer av och med Branka Okeijn. De är på ca 15 min vardera.

I den ena får du möta ärkeängeln Mikael, som beskyddar dig och hjälper dig att släppa taget om negativa energier och rädslor som kan hindra dig i ditt liv.

I den andra får du möta den nya tidens ärkeängel Angela, som hjälper dig att öppna och läka ditt hjärtchakra så att du kan leva i harmoni med dig själv och världen. Angela hjälper dig med att känna djup kärlek till dig själv.

Båda meditationerna är fina att börja dagen med för att liksom sätta intentionen för dagen.

En intention för dagen är viktig för mig att sätta. Den hjälper mig under hela dagen. Intentionen kan vara att vara mera ödmjuk mot mig själv, att ha ett positivt sinne oavsett vilka prövningar jag ställs inför, att hålla min energi hög, att påminna mig om att jag bor i en självläkande kropp eller något annat som jag känner att jag behöver.

Intentionen idag är att hålla min energi hög! Kram på er!145 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page