top of page

Ljusportalen

I Lejonportalens kraftfulla energier sker nu en Ljuskodsaktivering  för fullt. En aktivering som handlar om att du ska minnas Din sanna essens. Du börjar minnas varför du är här på jorden. Du börjar minnas din själs syfte.


En resa som kan vara tuff för den som är helt ny, men den är nödvändig.


Du behöver nu skaka av dig gamla trosföreställningar och mönster som inte längre fungerar.

Du behöver kliva in i ditt sanna jag.

Relationer som har varit knackiga och "gått an” fungerar inte längre. Jobb som du inte mår bra på, fungerar inte heller nu. Det som inte är din innersta sanning gör sig till känna och skaver ordentligt. Det kommer upp till ytan för att särskådas.


Vill du vara kvar i det gamla eller vill du släppa det som inte längre gör dig gott för något ännu okänt men som är din sanna väg?


Du gör valet. När du följer din livsväg får du ett flöde, ett flow. Det är när du tappar riktning och väljer en väg som inte är i linje med din själs högsta bästa som du kommer ur flödet. Livet ÄR menat att levas i flöde, hela tiden, det är bara så.


För att hjälpa dig att hitta ditt ljus, minnas vem du är som ljusvarelse, så har jag skapat Ljusportalen.Ljusportalen är en plats för dig där du får redskap för att minnas ditt syfte här på jorden. Du får redskap, tips och lektioner som hjälper dig att höja din vibration och leva ditt bästa liv, i linje med din själs syfte.


Jag delar med mig av alla redskap jag själv fått hjälp av för att minnas mitt syfte här på jorden, att dela min visdom, min medicin på ett naturligt och lätt sätt. Helande kan ske naturligt, bara vi har tillit till vår inre intelligens, vår inre lärare, den del av  vår själ som aldrig är född och därmed är evig.


Som medlem får du tillgång till:

  • Meditationer

  • Spirituella lektioner

  • Yogapass

  • Andningsövningar

  • Recept och huskurer

  • Orakelskolan – du får lära dig använda orakelkort för andlig och personlig utveckling

  • Recept

  • Tips och trix

  • Veckans budskap i orakelkorten

  • En livesändning per månad  - med möjlighet till en personlig läsning


Allt byggs upp och fylls på varje vecka, helt i takt med vart energierna för oss. Fram mot vår andliga och personliga utveckling mot en ljusare och kärleksfullare värld, som börjar med att vi tar hand om och sprider vårt eget inre ljus först. Vi höjer vår vibration, tillsammans ❤️. 


Känner du att du vill vara en del av den här inre resan tillsammans med mig och finna din tribe, ditt folk?


Då hälsar jag dig varmt välkommen att delta i Ljusportalen.


Sat Nam


Anette Uhlin,

Healer & medicinkvinna

Yogalärare & ayurvedisk hälsovägledare102 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page