top of page

Kanaliserat budskap 11/2 -23

Så lätt det är att fastna i gamla mönster. Du väljer det gamla, bekväma, det som känns tryggt, fast du vet att det egentligen är "fel" val för dig. Det går av gammal vana.

I mitt jobb som ayurvedisk hälsorådgivare och andlig vägledare möter jag det så ofta.

Jag får frågan "vad ska jag göra för att bryta mönstren?"

För att svara på det behöver vi ställa frågan "Vad handlar det om, egentligen?"


Så jag drog tre orakelkort och frågade änglarna 😇.

Du har alltid friheten att välja.

En del val kommer kännas rätt och en del val kommer kännas fel. Vi varken dömer eller värderar.

Du har alltid något att lära oavsett vilket val du väljer.

När du väljer "fel" handlar du utifrån perspektivet att du är mitt inne i en kaotisk eller stressande situation.

För att välja "rätt" behöver du ändra ditt perspektiv och se situationen från ett högre perspektiv. Med det högre perspektivet stannar du upp och byter medvetandenivå. Du ser att det inte bara finns en väg att gå, en lösning, den där du väljer det som känns fel för dig. Du ser andra möjliga vägar - att ta dig en stund av lugnande andetag, att dra ett orakelkort för att se vad det verkligen handlar om, att det är ett gammalt mönster som du med medvetna ögon nu kan släppa.

Meditera en stund, kalla på din enhörning för att få hjälp att utveckla enhörningens egenskaper - kärlek, inre frid, hopp, visdom, medkänsla, magi och mystik.


Ju mer du agerar utifrån det högre medvetandet, desto mer transformeras du. Du skalar lager för lager. Du bränner bort det gamla, som blir till aska. Ur askan reser du dig i den kraftfullt brinnande elden, likt fågel Fenix, och du blir en annan version av dig själv.

För varje transformerande lager kommer du närmare och närmare ditt sanna jag, ditt innersta väsen, din själ och ditt Jag Är.

Våga flyga, våga släppa taget och våga vara den du ÄR.


När du ÄR, när du finner ditt sanna jag, det är då du når upplysningen.

Ditt hjärta är porten till ditt inre tempel, där din själ bor. I ditt inre tempel hittar du hem till dig själv. Du hämtar hem dig själv genom kontakten med ditt vackra hjärta. En känsla av lugn, inre frid, omtanke, hopp, visdom, magi, mystik och upplysning.

Du är hel.

Du är hållen.

Du är trygg.

Du är för evigt älskad ❤️.


Uttryck dig själv - håll inte tillbaka. Välj livet på livets villkor. Fastna inte i andras förväntningar på dig.


En stor förändring är på väg in i ditt liv. Det som känns som ett slut är egentligen bara början. När du reser dig ur askan genom elden går du in i en ny cykel. Även om livet känns dystert i vissa avseenden så måste det bara röjas innan du kan återfödas. Håll ut. Det bästa är på väg.


Positiva förändringar är på väg. Du lättar upp och du känner dig flytande och fri. Din kontakt med andevärlden födjupas. Gamla trosföreställningar om vem du är och vad du förtjänar i livet faller bort och ersätts med otroliga nya vägar.


Vandra din väg i skönhet ❤️

Kram Anette

52 visningar2 kommentarer

2 Comments


Tack 🤩 Anette för ditt arbete ❤️❤️❤️

Like
Anette Uhlin
Anette Uhlin
Feb 16, 2023
Replying to

Tack fina 🙏❤️❤️

Like
bottom of page