top of page

Gott Nytt År ⭐

Uppdaterat: 14 juli 2021Nyårsafton och en stunds reflektion över året som varit. Vad vill jag släppa taget om som inte längre gynnar mig? Beteenden, mönster, präglingar.. sånt som inte ens egentligen är mitt. Vem är jag nu och vem vill jag vara? Ja ni vet, de där STORA frågorna 😘


Genom att sätta en INTENTION för år 2020 är det lättare att skapa det liv jag vill ha. Det vi lägger energi på det attraherar vi, attraktionslagen är sån.

Jag önskar att 2020 ska bli ett år fyllt av glädje, skratt, kärlek, omtanke, perfekt hälsa, familj och vänner och allt annat gott som livet har att erbjuda. Både att ge och få ta emot ❤

❤ ⭐”May I be safe & healthy. May I be happy” ⭐❤


Ett riktigt Gott Nytt År 2020 önskar jag alla!!! Kram ⭐❤⭐5 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page