top of page

Flytt till Kumla i sommar

I augusti förra året skrev jag blogginlägget "Transformation, förändring & livmoderkraft". Ett inlägg som för mig fortfarande är lika aktuellt. Transformationen tar plats när jag väljer att jobba aktivt med att följa mitt hjärtas längtan och livmoderns visdom.


Då kände jag kallet att flytta upp till Hudiksvall. Det var något jag kände att jag behövde göra. Jag visste inte vad, men jag hade tillit till att om universum/Gudinnan/änglarna vill att jag ska flytta dit, så får de väl också ordna att det löser sig med jobb och bostad. Det ordnade de :)

Jag lämnade Kristinehamn, som jag levt i hela mitt liv, och flyttade ca 40-50 mil från min familj, barn och barnbarn och tänkte att det skulle "bara" vara att åka och hälsa på när vi ville ses. Verkligheten har tyvärr sett lite annorlunda ut. Min mormorshjärta längtar ihjäl sig efter de små.


Nu har jag hört kallet igen, kallet från hjärtat och från livmodern, min urkraft, som talar om för mig att jag är på fel ställe. Det är lätt att gå upp i huvudet och tänka ut lösningar, men jag har suttit ner och lyssnat inåt, mediterat, dragit kort och fått vägledningen inifrån.


Jag är nu glasklar och ser vad jag behöver göra.


I Hudiksvall har jag mött så många underbara människor, lärt mig så mycket, löst upp flera karmiska knutar, själsmöten.

Jag är så tacksam för alla fina människor jag mött, alla fina möten i olika sammanhang. Tacksam för alla ni som kommit till mig för att läka era trauman och hela er bakgrund, ta plats i er kraft. Tacksam för min andliga utvecklingscirkel. Det är underbart att få dela min visdom med er.

En känsla av stor tacksamhet sköljer över mig, och jag har också lärt mig så mycket!


Nu känner jag att mitt uppdrag snart är klart för den här gången. I sommar är det dags för mig att lämna Hudiksvall, för att flytta närmare min familj, mina barn och barnbarn.

Jag lämnar inte Hudiksvall helt och hållet, men jag och min verksamhet kommer flytta till Kumla efter midsommar. Då får jag 5 minuter med bil och 15 minuter på cykel till barnbarnen (mot 5 timmar som det tar nu). Än en gång har det löst sig med boende på rekordfart. Tack för det!


  • Fram till midsommar tar jag emot för behandling och vägledning i Hudiksvall.

  • I augusti tar jag emot i mitt hem i Kumla för vägledning och behandling.

  • För dig som är kund hos mig idag, finns möjligheten att fortsätta jobba med mig, fast på distans. Jag erbjuder både behandling och vägledning på distans, precis som tidigare. Håll koll på hemsidan.


Ulrika och jag kommer att fortsätta ha ceremonier och annat kul tillsammans.

Framöver kommer jag åka upp till Hudiksvall vid de tillfällena. Ulrika kommer att flytta ut från min hemsida och tillbaka till sin egen hemsida ulrikabeijer.se


Jag väljer att följa mitt hjärta, själens viskningar, livmoderns kraft och visdom.


medicinkvinna som mediterar vid lägerelden med sina kraftdjur


Det här är kanaliseringen som jag fick till mig i augusti förra året:


"Hon vet, livmodern, där du har din kraft. Hon vet. I kontakt med din livmoderkraft finns ingen återvändo. Ditt hjärtas innersta önskningar, din själs viskningar, har kanske under åren blivit till högljudda vrål. Nu är tiden inne för att lyssna.

När du öppnat dörren på glänt är det bara att hålla i hatten. Du kan inte göra det ogjort. När du en gång öppnat dörren på glänt och kommit i kontakt med det som finns innerst därinne, då finns inget annat väl än att gå dit hjärtat och själen leder dig. Även om det inte verkar logiskt på några plan, så kan du inte göra annat. Du vet att det här är vägen för dig. Du vet, du följer hjärtat och själens längtan. De visar vägen, om du är villig att följa.

Det är när vi går emot oss själva och vår själs längtan som det skapar en kamp. En kamp som kan leda till besvär som till och med manifesterar sig som obalans eller sjukdom i kroppen. Vill du läka dig själv, även på det energimässiga planet, inte bara det fysiska, så behöver du lära dig att lyssna och lita på den vägledning som din kropp, din själ och ditt hjärta ger dig.

Om du är villig att lyssna och följa vägledningen blir livet enklare. Du kommer ändå att uppleva skav, men de skaven är bara prövningar för att se till att du verkligen följer den väg som är den sanna för dig.


Människor i din närhet kanske ifrågasätter dina val, men kom ihåg att valen du gör är enbart dina. Ingen annan vet vad du har skrivit i ditt själskontrakt. Ingen annan vet vilka prövningar du behöver gå igenom i det här livet för att växa andligt. Ingen annan vet vilka vägar du behöver gå och vart de leder. Det är bara du som vet vilken din livsväg är. Om du inte vet, så är det för att du inte minns vad du skrev i ditt själskontrakt. Då är det dags för dig att börja minnas. Ett steg i taget. En bit i taget.

Vet att Du alltid är hållen, trygg och älskad."

Anette Uhlin 2023-08-15


ett öga som ser genom tid och rum99 visningar2 kommentarer

2 comentários


Jag vet hur det är att längta efter de som bor långt borta. Vi hinner ju träffas några gånger innan du åker. Önskar dig stort lycka till med din nya resa. Jag kommer att sakna dig oerhört mycket.

Annika ❤

Curtir

Så fint skrivet och att du följer och lyssnar på vad din kropp säger dig 💚 även om du kommer att vara saknad så ser jag och säkert många med mig fram emot de tillfällen du är här , önskar dig lycka till med allt 🙌🤗💚💚

Vi hinner ses några gånger innan du flyttar kramar / Aino

Curtir
bottom of page