top of page

Ayurvediska behandlingar med marmaoljor

Uppdaterat: 21 apr.

Ayurvediska behandlingar som balanserar kropp och själ genom djupavslappningen, som aktiverar din egen inre självläkande kraft.

De ayurvediska behandlingarna ger en djup vilsam avspänning, som återbygger och förstärker kropp och sinne. Det är i det djupt avslappnade tillståndet som fysiska och mentala blockeringar släpper och obalanser minskar.

Kroppens egna förmåga att läka aktiveras.


Är du osäker på vilken behandling som passar dig?

Hör av dig, så hjälper jag dig.

MARMABEHANDLING - ayurvedisk energibalansering

En länk till den inre världen som skapar klarhet, kraft, mod och förståelse för nästa steg i livet. En unik ayurvedisk behandling där kroppens marmapunkter, med lätt fingerberöring, masseras med essentiella oljor för att få igång energiflödet i kroppen. Genom pulsavläsning väljer vi olja som passar din specifika konstitution eller obalans. Oljan tränger ner i ditt energisystem och ger lindring och välbefinnande.

Marmabehandlingen ger en djup avslappning och balansering av kropp, själ och livskraft.

Marmapunkterna balanserar vata, pitta och kapha, som i sin tur styr över organens rörelse, metabolism och sammanfogande egenskaper. Oljorna som används är antingen lugnande och smörjande (vata), stressreducerande och svalkande (pitta) eller fuktgivande och stimulerande (kapha).

Vid specifika problem rekommenderas tre behandlingar i tät följd.

 

FACE LIFT - ayurvedisk huvud- och ansiktsmassage

Som akupunktur, fast med olja.

En mycket avkopplande ayurvedisk massage/behandling av huvud, ansikte och öron. Behandlingen är en liten behandling men med stor effekt, då den har en lugnande påverkan på hela kroppen.

Behandlingen innebär massage av huvud/skalp, ansikte och öron. Stimulering av ansiktets marmapunkter med speciell olja, utvald efter pulsdiagnostik. Oljan tränger ner i ditt energisystem och ger lindring och välbefinnande. Behandlingen balanserar kropp, själ och livsenergi. Avslutas med vila.

Bra för dig som har ont i nacke, huvud, är stressad m.m. Har även hjälpt mot gikt.


OBS! Det är bra om du INTE har stylingprodukter i håret då du kommer till behandlingen.


 

LILLA LYX - Face lift & healing

En kombinationsbehandling av Facelift och Healing, som balanserar kropp, själ och livsenergi. Avslutas med vila.

Bra för dig som har ont i nacke, huvud, är stressad m.m.

Facelift är en mycket avkopplande ayurvedisk massage/behandling av huvud, ansikte och öron. Behandlingen är en liten behandling men med stor effekt, då den har en lugnande påverkan på hela kroppen.

Healing är en naturlig, enkel och säker metod för att använda den universella livsenergin, till harmoni, balans och läkning på alla nivåer. Healing är mycket avslappnande och frigör stress. Healing är ett utmärkt komplement till andra behandlingar, för att stärka upp och ge energi till kropp och själ.


OBS! Det är bra om du INTE har stylingprodukter i håret då du kommer till behandlingen.


 


37 visningar0 kommentarer
bottom of page