top of page

Änglakort och orakelkort

Under mina många år som terapeut och i min personliga utveckling har jag utvecklat min förmåga att lyssna till kroppens signaler och även signaler och budskap från andevärlden. Att jobba med änglakort och orakelkort har varit en del av min vardag i över tio år. I början var det mest för egen del men har utökats till att många av mina kunder och vänner vill att jag drar ett kort eller gör en läggning för dem. För några år sen fick jag budskapet från änglarna och andevärlden att det är dags att börja ”jobba”…. Så änglakort och orakelkort är ett av mina arbetsredskap och arbetsredskap kan jag aldrig få för många av .


En av mina favoriter bland änglakortlekar, just nu, är en på engelska – Crystal Angels av Doreen Virtue. Det är så otroligt vackra bilder och fina budskap, som man kan läsa mera om i den medföljande guideboken.

Jag drar ett kort varje morgon och även på kvällen innan jag lägger mig för att bara få ett budskap om vad jag behöver bäst just nu.

När jag behöver veta svaret på något använder jag också änglakorten som guidning. Träffsäkra budskap varje gång. Tack för det änglarna. Skönt att veta att jag alltid kan fråga änglarna om något, jag behöver inte leta utanför mig själv efter svar, de kommer inom mig.Vill du också ha den här änglakortleken? Den och många andra orakelkort finns att köpa i min webshop: https://shop.anetteshalsokalla.se/

42 visningar0 kommentarer

Commentaires


bottom of page