Yoniägg

Uppdaterad: 25 apr 2020Livmodern och yoni är kraftfulla energikällor. Liksom alla kraftfulla energiplatser så drar även dessa till sig negativ energi genom åren, inte bara från egna upplevelser utan även sådant som sker runt omkring dig i din familj, i din miljö, i ditt land, i naturen, i världen (samhällsnormer, rädslor, bristande självkänsla).

Det kan resultera i spänningar eller smärta i magen och underlivet och kan leda till olika obalanser i kroppen: olust, smärta vid samlag, oregelbunden menstruation, klimakteriebesvär och inkontinens.

Genom medveten muskelträning i de genitala områdena och kärleksfull närvaro kan du lösgöra spänningarna och få kroppen att läka sig själv.

Att använda yoniägg är en gammal asiatisk tradition och mycket väl fungerande för att träna de kvinnliga underlivsmusklerna. Ursprungligen var syftet att förbättra hälsa, både fysiskt och spirituellt. Övningar stärker bäckenbottenmusklerna och rotchakrat. Energiflödet av prana ökas och lyfter upp den sexuella energin både inåt och uppåt där den transformeras till en högre andlig energi.


Att använda ett yoniägg när du utövar HoliYoga HORMON:

  • stärker dina Yoni-muskler och stärker de sexuella organen

  • ökar din sexuella och sensuella energi, påverka orgasmer mm

  • masserar din Yoni från insidan

  • påverkar inkontinens

  • gör dig närvarande och levande i ditt underliv

  • löser upp spänningar och blockeringar från gamla mönster i din Yoni.

Hur du rengör ditt Yoniägg:

När du får hem ditt yoniägg ska du ge det en skonsam rengöring.

  1. Placera yoniägget i en skål med varmt tvålvatten. Du kan använda valfri naturlig tvål.

  2. Skaka försiktigt i några sekunder och lämna yoniägget i blöt i upp till fem minuter.

  3. Skölj rent med friskt vatten och låt lufttorka eller torka varsamt med en trasa.

  4. Efter varje användning, vänligen rengör enligt instruktioner.

*Placera aldrig ditt yoniägg i kokande vatten. Om du vill koka ditt yoniägg innan du använder det bör det ligga i kastrullen från början. Kristall reagerar som glas och andra kristaller på stora temperaturskillnader. Värme i sig är inget problem.

*Använd aldrig starka rengöringsmedel eller tvålar.

Våra yoniägg är naturliga, holistiska kroppsvårds artiklar. Det fina med dem är att de är icke-porösa, vilket gör dem naturligt antimikrobiella, tack Moder natur!

Välj ett mindre ägg om du upplever dig själv som trång, inte har fött barn, har svårt att föra in tamponger, eller helt enkelt känner dig mer dragen till ett litet. Välj ett större ägg om du har fött barn vaginalt, upplever dig själv som större inuti, om du vill ha lite mer tyngd, eller känner dig dragen till ett större.

I Yoniägg med förborrade hål kan du knyta en tråd i för att lättare ta ut ägget. OBS! Tråd medföljer ej. Du kan använda hampasnöre, björntråd av bomull eller tandtråd (utan vax och utan fluor).

I webbutiken hos Anettes Hälsokälla kan du köpa Yoniägg och naturliga tvålar.

Mycket nöje med ditt yoniägg!


#kristaller #energi #hormonyoga #HoliYogaHormon #yoniägg #yoga #yogaredskap #kvinnohälsa #yoni29 visningar0 kommentarer