top of page

Yoniägg - väck din sensuella feminina energi

Uppdaterat: 5 maj 2023


Dra fördel av yoniäggets kraft för att väcka det gudomligt feminina och sensuella inom dig, i ditt allra heligaste.


Livmodern och yoni är kraftfulla energikällor. Liksom alla kraftfulla energiplatser så drar även dessa till sig tung och negativ energi genom åren. Energierna som lagras i livmoderutrymmet, livmoderutrymmet finns hos både män och kvinnor, är inte enbart våra egna känslor och upplevelser utan även energier från människor du möter, från naturen, samhället, världen, det kollektiva medvetandet.

All den här lagrade energin kan göra att vi får spänningar eller smärta i mage och underliv. Det kan leda till olika obalanser i kroppen, som olust, smärta vid samlag, oregelbunden mens, klimakteriebesvär och inkontinens.

Genom att medvetet och kärleksfullt ta kontakt med ditt livmodersutrymme kan du lösgöra spänningarna och få kroppen att läka sig själv.


Att använda yoniägg är en gammal asiatisk tradition och mycket väl fungerande för att träna de kvinnliga underlivsmusklerna. Ursprungligen var syftet att förbättra hälsa, både fysiskt och spirituellt.


Att använda yoniägg stärker rotchakrat, bäckenbottenmusklerna, dina Yoni-muskler och de sexuella organen. Det ökar din sexuella och sensuella energi och påverka orgasmer, då energiflödet av Prana ökas och lyfter upp den sexuella energin både inåt och uppåt.

Yoniägget masserar din Yoni från insidan och gör dig närvarande och levande i ditt underliv, samtidigt som det löser upp spänningar och blockeringar från gamla mönster i din Yoni.

Att använda ett yoniägg påverkar också inkontinens på ett positivt sätt.


Det är inte bara Yoni som slappnar av när du använder yoniägget, utan hela kroppen påverkas och släpper taget om spänningar och stress.


I "Yoniägg - en nybörjarguide" får du mera hjälp i hur du använder och rengör ditt yoniägg.


För mig är det viktigt att mina leverantörer kan garantera bra kvalité på kristallen som yoniäggen är tillverkade av. De yoniägg jag säljer är GIA certifierade, dvs certifierade ädelstenar av professionella gemologer i ett laboratorium. De skördas för hand från Moder Jord och är 100% naturliga, helt utan fyllnadsmaterial.

Det bästa för ditt allra heligaste!


Mycket nöje med ditt yoniägg!175 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page