top of page

Andlig, medial & intuitiv vägledning

Uppdaterat: 21 apr.

När du behöver vägledning från änglarna och den andra sidan.

Som Intuitive Angel Messenger™ jobbar jag intuitivt och oftast med hjälp av orakelkort för att tolka budskap från änglarna. Med hjälp av mina mediala förmågor, min intuition och vägledning från ljusguider och änglar kan jag ge dig svar på dina frågor. Det handlar inte om att spå framtiden utan snarare om att se möjliga val för dig att göra.

Allt för att du ska vara i linje med ditt högsta bästa.

Du som kommer till mig har ett öppet sinne och viljan att få hjälp från dina guider, änglar och ljusvarelser från andra sidan.


Hur går en andlig/intuitiv vägledning till?

När du bokar en andlig vägledning avsätter vi 1 timme.

Sessionen i andlig vägledning börjar med att du berättar kortfattat vad du behöver hjälp med och frågor du behöver svar på. Du kanske behöver hjälp i en speciell situation, eller du kanske bara vill veta vad som är bra för dig att tänka på just nu. För att få ut mesta möjliga av sessionen är det bra om du förbereder dina frågor.

"Vad händer om jag väljer den här vägen att gå?" "Hur kan en relation med NN se ut?"

"Vad behöver jag bli medveten om för att...?". Det här är några exempel på frågor som kan ställas. Vi vill ju veta mera än bara ett ja eller ett nej i frågorna, eller hur?!

Under sessionen i andlig/intuitiv vägledning är jag en kanal för guider, änglar och ljusvarelser. För att behålla mitt fokus och för att hålla mig neutral i mina tolkningar så använder jag mig av orakelkort. Du får hjälpande, stärkande och kärleksfulla budskap från andra sidan/universum, som kan vara till din hjälp i din personliga utveckling eller för att komma vidare i livet.

Jag kontaktar inte bortgångna anhöriga, men ibland kan de komma igenom för att de behöver göra dig uppmärksam på något, eller bara för att lämna ett budskap till dig.

Det går inte att beställa vem man vill tala med från andevärlden, utan den ande som har det viktigaste budskapet att förmedla brukar träda fram.

Går det göra andlig/intuitiv vägledning på distans?

När du bokar tid kan du välja mellan att göra vägledningen på plats hos mig, via telefon eller via länk (Google Meet).

Andlig vägledning går lika bra att göra på distans som på plats. Det har ingen betydelse att vi inte är på samma plats, budskapen du behöver når dig lika väl.

Väljer du att boka andlig vägledning via telefon så ringer jag upp dig på avtalad tid.

Bokar du andlig vägledning via länk mailar jag dig en länk till mötet när du bokar din tid.

Spara den, det är den du öppnar upp när vi ska ses.

Vid bokning av vägledning via telefon eller länk sker betalning i samband med bokningen.

Exempel på specifika läggningar som kan göras:

  • Livsväg - Soul path reading

  • Relationsläggning

  • Karma/Dharma

  • Chakraläggning

  • Inre balansering

Anette Uhlin

Fotograf: @sandraliss_photographyComments


bottom of page