top of page

Flytt till Hudiksvall..

Uppdaterat: för 7 dagar sedan

Som jag skrev i förra inlägget följer jag min inre vägledning, som för mig upp till Hudiksvall, dit flyttlasset inom kort kommer att gå.

Har du presentkort som du vill använda innan jag flyttar är det hög tid att boka nu. Det finns endast någon enstaka tid kvar i september, så boka redan nu.


Jag tar emot kunder i Kristinehamn september månad ut. Sista dagen här är den 27/9, då jag har mina sista bokade klienter.

  • För dig som är kund hos mig idag, finns möjligheten att fortsätta jobba med mig, fast på distans. Du bokar, precis som vanligt från min hemsida.

  • Du kan även bli medlem på Ljusportalen.online, där du tillsammans med mig, Anette Uhlin, och Ulrika Beijer, kan jobba med din personliga och andliga utveckling.


För att underlätta för er som fortfarande vill handla av mig, så har jag öppnat upp webshoppen för både digitala nedladdningar (meditationer & receptsamlingar) OCH fysiska produkter (ayurvediska naturprodukter, böcker, ceremoniell cacao, kraftsaker, rökelser, hukbad och lite annat smått och gott).


Butiken kommer vara öppen, på Matrosgatan 2D i Kristinehamn:

  • fred 8/9 kl 13-18

  • mån 11/9 kl 13-15

  • mån 25/9 kl 13-15


Den 23-24/9 har jag en healingkurs. Du kan läsa mer om den här

Det finns fortfarande någon plats kvar. Den passar både nybörjare och vana healers.Hoppas vi ses.

Kram

Anette

42 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page