top of page

Drömmar


Kortet Drömmar, från orakelkortleken "Healing med Änglarna" har nu kommit upp så gott som varje dag under en veckas tid

Kortet ger budskap om att det du behöver veta kan du få till dig i dina drömmar.

Jag kommer oftast ihåg mina drömmar och känner nu att det här handlar om något annat än mina nattliga drömmar.


Jag sitter ner en stund för att lyssna inåt och stilla tankarna för att få budskap om vad det handlar om egentligen. Nästan omedelbart börjar The Boppers text "dream, dream, dream..." 🎶 ljuda i mitt huvud, igen. Jag har "hört" den här sången flera gånger, speciellt den senaste veckan.


Okej, bara att leta fram låten på Spotify för att höra HELA texten. Jag förstår att texten är viktig för mig nu.


Jag kan drömma mitt liv! Allt jag behöver göra är att drömma det jag vill ha. En påminnelse om hur stark tankens kraft är. Det du lägger din energi på, det växer. Där intentionen går, där flödar energin.


Tack för påminnelsen! Jag drömmer mitt liv. Jag skapar mitt liv med hjälp av tankar, intention och manifestation 🙏😇🙏


Dream on!


All I Have To Do Is Dream av The Boppers

86 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page