top of page

Om tacksamhet och om att lyssna inåt

Uppdaterat: 20 apr. 2020


Vilken fantastisk respons jag fick på de nya lokalerna och att jag har flyttat in tillbaka till Kristinehamn! Tusen tack för alla besök på Öppet Hus den 1 november! Tack för alla lyckönskningar både på Facebook, Instagram och ”i riktiga livet”. Tack för alla vackra blommor som nu blommar vackert i mina fönster.

Jag är så tacksam för er kunder, det är ju tack vare er jag kan jobba med det mitt hjärta brinner för; att hjälpa er och andra människor att må sitt allra bästa. Du får redskapen av mig att på naturligt vis återta kontrollen över ditt egna liv och din egna hälsa, så att du kan leva mera kraftfullt, glädjefullt och börja leva det liv din själ vill att du ska leva, men, du får göra det hårda jobbet själv. Jag bistår gärna med vägledning under din resa.


Vi lever i en tidsålder nu där det är dags att släppa taget om gamla mönster och präglingar. Mönster och präglingar som vi kanske har haft i större delen av våra liv, men som inte längre tjänar oss och gör oss någon nytta. När de här mönstren kommer upp till ytan kan livet kännas tuffare. Vi får prövningar som hjälper oss att få en knuff framåt i livet. I stället för att se prövningarna som motgångar, prova att se prövningen som en välsignelse. Lättare sagt än gjort, jag vet… Men när du ser saken som från ett högre perspektiv, lite om om du skulle se på händelsen med någon annan utomståendes ögon, så kan det bli lättare att se vad prövningen handlar om.

Kanhända är du på ”fel” plats i livet. Du gör ett jobb som du gör för att tjäna pengar, inte för att det är vad du verkligen vill. Kanske lever du i en relation som du innerst inne känner inte är rätt för dig, men du har ändå hållit dig kvar, av den ena eller den andra orsaken.


NU är tiden inne att göra något åt saken. NU är tiden inne att välja vilken väg du vill ta i livet. Vet du fortfarande inte, lyssna inåt. Fråga dig själv och känn in i kroppen hur svaren känns i din egna kropp. Känns det lätt är det rätt. Känns det tungt, då finns där något motstånd som du behöver titta på och ta reda på vad det handlar om.


Har du svårt att stilla ditt sinne och lyssna inåt? Yoga och meditation är fantastiska redskap att ta till när du behöver finna balans i kropp och själ, kropp och sinne.

Varmt välkommen att yoga med mig. Jag har under november öppna pass, med föranmälan, i HoliYoga. Måndagar kl 18.30-20.00


HoliYoga är en mjuk och varsam yogaform där mycket fokus ligger på andningen och att ta plats i din kropp. Att göra dig medveten om varje liten del av din kropp, hur den än ser ut och hur den än känns. Om du har smärta eller värk, känner dig stel eller har andra fysiska problem, så kan du yoga i alla fall. I HoliYogan kan du alltid anpassa rörelserna utifrån dina behov och din längtan. Alla rörelser kan göras sittande på stol eller liggande på den mjuka sköna ullmattan. Dina behov styr hur du utför din yoga just idag.

I november och december kan du delta i spännande workshops med andlig inriktning.

Kika in på hemsidan för mer info och för att anmäla dig och boka tider. Varmt välkommen!


14 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page