top of page

HoliYoga hösten 2020 - online & på plats

Uppdaterat: 16 juli 2020


NU kan du anmäla dig till höstens HoliYoga.

Passen passar både för nybörjare och vana yogisar.

Du bokar dig för hela perioden. Drop-in kommer att erbjudas i mån av plats.

Tisdagar kl 18.30-20.00 på plats

Datum: 25 augusti - 24 november (14 ggr)

Plats: Anettes Hälsokälla, Kungsgatan 46 i Kristinehamn

Pris: 2300 kr ​


Tisdagar kl 18.30-20.00 ONLINE

Datum: 25 augusti - 24 november (14 ggr)

Plats: där du befinner dig via dator eller mobil

Pris: 1800 kr ​


Torsdagar kl 9.00-10.30 på plats

Datum: 27 augusti - 26 november (14 ggr)

Plats: Anettes Hälsokälla, Kungsgatan 46 i Kristinehamn

Pris: 2 310 kr ​

Du som har gånger kvar på ditt 10-kort kan dra av dem från priset.

Tisdagspassen kommer att sändas live ONLINE. Du som anmäler dig för hela perioden (tisdag eller torsdag) kommer även få vara med i Online-gruppen (sänder tisdagar 18.30). Du kan då delta hemifrån om du inte känner dig "frisk" nog att vara på plats.

Du får en länk när du anmält dig och betalt.

Som vanligt talar du om i god tid om du INTE kan vara med på plats.


Vad är HoliYoga?

HoliYoga är en mjuk yogaform som är mycket läkande och som kan anpassas utifrån dina egna behov. Du som utövar HoliYoga kan antingen ha smärta, stress, problem med matsmältningen, sömnbesvär, stelhet eller andra obalanser. Du kan också vara fullt frisk och bara vill hålla dig i balans.

HoliYoga genomsyras av chakrapsykologi och hur allt hänger ihop med kroppens funktioner, känslor och tankar med hjälp av den speciella flödesmetodiken som bygger på hur olika chakran, kroppsdelar och organ samtalar med varandra. HoliYoga och Ayurveda går hand i hand och hänsyn tas till dig som person och hur du kan anpassa dina rörelser beroende på om du behöver balansera Vata, Pitta eller Kapha.


När jag utformar passen tar jag hänsyn till både väder, årstid och gruppens deltagare och om du behöver balansera Vata, Pitta eller Kapha.

Mjuka rörelser kombineras med mera flödande rörelser. Ibland kan det vara mycket lugna pass, ibland behövs mera aktivitet. Sångmeditationer och rörelsemeditationer hjälper till att trycka på vissa knappar som kanske kan vara svåra att komma åt annars. Vi sjunger heller än bra, det är vibrationen i sången som är det viktiga, som hjälper till att släppa in oss millimeter för millimeter in i gömda skrymslen och vrår.

Mjukt, närvarande och kärleksfullt tillåter vi oss att med hjälp av andetaget ta plats i våra kroppar för att släppa på spänningar och ge plats för expansion och nytt syre, ny frisk Prana, livsenergi.

Du kan läsa mer om HoliYoga HÄR >>


Hoppas att du vill vara med och utforska dig själv, dina mönster och präglingar och ge dig själv förutsättningar för en frisk och välmående kropp och själ, med hjälp av HoliYoga hos mig i höst!


Namaste!

Anette57 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page