top of page

Allt du önskar kan du få ❤


Det gäller bara att överlämna hur och när till universum. 😇


Så länge jag kan minnas har jag drömt om att bo vid sjön. Gärna nybyggt för att slippa renovera, för det har vi gjort så många gånger nu. Till att börja med hade jag ganska många punkter på önskelistan. Typ lite kontrollbehov 😁.


När jag lärde mig att önska på ett annat sätt - att önska, ha tillit till att det sker och sen släppa taget - då började det hända saker. När jag dessutom la till "eller något ännu bättre", det var då det magiska hände. 🌟


En annan begränsning har varit att jag inte trodde vi skulle kunna ha råd att bo i ett nybyggt hus. Men tänk alla renoveringskostnader, driften som är dyrare i äldre hus... ja alla extrakostnader som kommer till... ja då visade det sig att det var mera lönsamt att bo nytt.


Så, nu bor vi i ett nybyggt hus precis vid Vänern ❤. Jag hade trott villa när jag började önska, men när jag önskade och sen släppte taget om önskan utan att styra hur det skulle se ut in i minsta detalj, då blev det en bostadsrätt. Nytt, fräscht och alldeles alldeles underbart ❤🌟


59 visningar1 kommentar

1 Comment


Härligt 🙏❤️

Like
bottom of page