Distanshealing

Distanshealing - du väljer priset

Fullmåne- och nymånehealingen på distans sker med hjälp av donationer. Det betyder att du själv betalar så mycket du kan/vill för healingen. På så vis kan alla få möjligheten att ta emot healing utan att plånboken ska behöva styra. 

Ditt stöd ger mig möjlighet att fortsätta förmedla healing på det här viset. 

Healing är en naturlig, enkel och säker metod för att använda den universella livsenergin, till harmoni, balans och läkning på alla nivåer. Healing är mycket avslappnande och frigör stress. Healing är ett utmärkt komplement till andra behandlingar, för att stärka upp och ge energi till kropp och själ. Distanshealing fungerar lika bra som om du vore på plats hos mig. Det som är annorlunda är att vi inte träffas fysiskt och pratar med varandra.

Hur går distanshealing till?

Det är bra om du kan vara i stillhet när jag skickar healing. Meditera om du kan och vill. Tänd gärna ett ljus. Sätt dig skönt tillrätta, antingen sittande på golvet eller på en stol med fötterna ner i golvet, för kontakt med jordenergin. Du kan om du behöver också ligga ner. Under healingen skickar jag healing till ditt högsta bästa. 

Nymånehealing

Nymåne för nystart och för att uppnå dina mål. Inför healingen kan du sätta din intention att bjuda in nya energier för ditt högsta bästa i ditt liv.  

Aktuella datum:

16/10, 15/11 och 14/12 2020.

Tid: kl 21.00-ca 21.30

Fullmånehealing

Fullmånen representerar uppnående och fullbordan. Släpp taget om negativitet och det som inte längre gynnar dig.  Att släppa taget i fullmånen banar väg för nystart i nymånen.

Aktuella datum:

1/10, 31/10, 30/11 och 30/12 2020.

Tid: kl 21.00-ca 21.30

Du väljer priset

När du swishar eller betalar via BG - skriv "Månhealing" i meddelande. 
Jag återkopplar att din betalning kommit fram. 

Betalsätt:

Swish: 123 122 56 97

BG: 237-1813

Kort/PayPal 

Anmälan distanshealing

Tack för din anmälan!

Thank_You.jpg