Ett torn av Stones

Välkommen till min blogg!

Om friskvård, hälsa och Anettes Hälsokälla.

Mina kunskaper, insikter, recept och huskurer, andningsövningar i kombination med tankar om livet och naturligt läkande.
Ayurveda, HoliYoga och andligt i en härlig mix.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök

Orakelkort & änglakort

Massor av nya orakelkort kom i paket idag! Att utforska nya kortlekar är lika spännande som att vara barn på julafton. De nyinkomna Goddess Power Oracle Cards (till vänster) är helt gudomliga. Så vackra bilder och fina budskap. Det kan bli en av mina nya favoritkortlekar. Keepers of the Light (i mitten) och Ask Your Guides (till höger) är också jättefina. Till alla kortlekar följer med en guidebok där man kan läsa mera om varje korts budskap. Ett bra sätt att träna sin intuition är att dra ett kort och känna in vilket budskap kortet vill förmedla till just dig. I webshopen finns alla orakelkortlekar som jag har hemma i lager. Kika in och se vilken som blir din favorit!

Drömmar

Kortet Drömmar, från orakelkortleken "Healing med Änglarna" har nu kommit upp så gott som varje dag under en veckas tid Kortet ger budskap om att det du behöver veta kan du få till dig i dina drömmar. Jag kommer oftast ihåg mina drömmar och känner nu att det här handlar om något annat än mina nattliga drömmar. Jag sitter ner en stund för att lyssna inåt och stilla tankarna för att få budskap om vad det handlar om egentligen. Nästan omedelbart börjar The Boppers text "dream, dream, dream..." 🎶 ljuda i mitt huvud, igen. Jag har "hört" den här sången flera gånger, speciellt den senaste veckan. Okej, bara att leta fram låten på Spotify för att höra HELA texten. Jag förstår att texten är viktig

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon
Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB

Kungsgatan 46A

681 31 Kristinehamn, Sverige

©2020 Anette Uhlin, Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB. Alla rättigheter reserverade.